Huawei Nova 5i, 4 Arka Kamerasıyla Görüntülendi

Huawei'nin 21 Haziran'da tanıtmaya hazırlandığı telefonu Nova 5i'nin görüntüleri TENAA'ya eklendi.


Birkaç gün önce özellik listesi TENAA’da beliren Huawei Nova 5i’nin fotoğrafları da yine TENAA’da ortaya çıktı. Fotoğrafların da ortaya çıkmasıyla tasarımı kesinleşen Nova 5i, tasarım olarak Huawei P20 Lite (2019)’un arkada dört kamera bulunan sürümü diyebiliriz.

Ön panelde delik ekrana yerleştirilmiş bir ön kamerayı görebildiğimiz telefon oldukça sade bir tasarıma sahip. Çerçevede bulunan bir hoparlörün yanı sıra telefonun yanına konumlandırılmış tuşlarla birlikte Huawei’den şaşırtmayan bir tasarım ortaya çıkmış.

Kamera dizilimi görsel olarak Honor 20 Pro’yu andırsa da şirket, benzer kamera dizilimine ToF sensörünü ekleyerek P30’un ruhunu Nova 5i’ye eklemeyi tercih etmiş. Tüm bunların yanı sıra kameraların yanına konumlandırılmış bir parmak izi okuyucu da bulunuyor.

Telefon resmi olarak 21 Haziran tarihinde tanıtılacak olsa da ortaya çıkan bilgilerin dışında bir sürprizle karşılaşacağımızı düşünmüyoruz. Tabii ki Huawei’nin yeni işletim sistemini bu telefonda görürsek o zaman büyük bir sürpriz de bizleri karşılayabilir.




Honor MagicBook Pro 2019 Ryzen Edition - Fiyatı ve Özelliği
Honor MagicBook Pro 2019 Ryzen Edition - Fiyatı ve Özelliği

Geçtiğimiz sene çıkardığı MagicBook ile hayranlarının beğenisini kazanan Honor, MagicBook Pro 2019 Ryzen Edition ile kullanıcılarını karşıladı. Dizüstü bilgisayar, tasarımının...

Yapay Zeka, Müzik Endüstrisine de El Attı
Yapay Zeka, Müzik Endüstrisine de El Attı

Yapay zeka, müzik endüstrisinin en maliyetli alanlarından biri olan masteringe de el attı. ...

SpaceX Starship SN9’un yüksek irtifa uçuş testinin dramatik bir patlamayla sonunu izleyin 2021
SpaceX Starship SN9’un yüksek irtifa uçuş testinin dramatik bir patlamayla sonunu izleyin 2021

Haftalar süren birikimden sonra, SpaceX nihayet bugün Starship SN9’un 10 kilometre’lik test2 uçuşunu gerçekleştirdi. Bir evvelki test uçuşu, SN8, Starship iniş esnasında biraz fazla...