Kısa Süreliğine Ücretsiz 9 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store indirimlerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımızın bu haftaki bölümünde 9 ücretsiz oyun ve uygulamayla karşınızdayız. Gelin bu haftanın ücretsiz oyun ve uygulamalarına yakından bakalım.


Google'ın uygulama mağazası Play Store'da haftalık olarak indirime giren oyun ve uygulamalar arasında tamamen ücretsiz hâle gelenlerden öne çıkanları bulabileceğiniz listemize hoş geldiniz. Listemizdeki işinize yarayacak uygulamaları ya da keyif alacağınız oyunları ücretsiz olmalarından faydalanarak indirebilirsiniz. Bu indirimlerin kısa bir süre geçerli olduğunu hatırlattıktan sonra vakit kaybetmeden listemize geçelim.

1. Bandacam: The professional Black & White Camera

Siyah beyaz fotoğraflara karşı ilginiz varsa Bandacam tam da size göre bir uygulama. İçerisindeki profesyonel ayarlar sayesinde fotoğraflarınızın kontrolünü tamamen elinize alacağınız bu uygulamada efektleri canlı olarak çekim sırasında da görebilirsiniz.

2. Cosmic Privacy Browser

Gizlilik odaklı internet tarayıcılarına ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Cosmic Privacy Browser aradığınız tarayıcı olabilir. Flash Player desteği, dâhili reklam engelleyicisi gibi kendine özgü özelliklerin yanında klasik internet tarayıcılarının sunduğu tüm özellikleri de bünyesinde barındıran uygulamayı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz. 

3. Complex Number Calculator

İleri matematik ve mühendislik alanında sıkça kullanılan karmaşık sayılarla işlem yapmak, yüksek fiyatlarıyla öne çıkan bilimsel hesap makinelerini gerektiriyor. Oysaki bu işlemleri ekstradan bir cihaz almadan Complex Number Calculator ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Elektrik mühendisliğinde sıkça kullanılan polar form desteği de bulunan bu uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

4. Poke Me

Sağlıklı bir yaşamın ilk adımı olarak görülen doğru zamanlarda doğru miktarda su içmek, kimi zaman yaşam telaşıyla ihmal edilebiliyor. Siz de gün içinde su içmeyi unutanlardansanız Poke Me uygulamasıyla kendi su içme hatırlatıcınızı oluşturabilirsiniz.

5. Tap tap cartoonist - Cartoon999 (VIP)

Cartoon 999 isimli popüler oyunun reklamsız olarak sunulduğu Tap tap cartoonist - Cartoon999 (VIP) ile oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Mr.Paper'ın dünyayı ele geçirme macerasına katılabileceğiniz oyunda karakterinizi özelleştirebilir, özel etkinliklere dâhil olabilir ve daha birçok eğlenceli ana şahit olabilirsiniz.

6. Çılgın Sonny

Sonny ile aksiyonu doruklarında yaşayacağınız Çılgın Sonny; yüksek kaliteli grafikleri, oyun mekanikleri ve görevli hikâye moduyla sizi kendine bağlayabilir. Düşmanlara adeta patronun kim olduğunu göstereceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

7. Defender Battle: Hero Kingdom Wars

Strateji oyunlarından keyif alan oyunculardansanız Defender Battle: Hero Kingdom Wars'a bir şans vermenizi öneriyoruz. Ücretsiz hâle gelen premium sürümüyle bedava 200 elmas gibi birçok hediyeye sahip olup oyuna bir adım önce başlamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

8. Aspire UX S9 - Icon Pack 

Listemizin son kısmında yer verdiğimiz ikon paketleri, daha çok telefonunun arayüz görünümünde değişiklik yapmak isteyen takipçilerimizin dikkatini çekebilir. Samsung'un S9'da sunduğu ve birçok kişi tarafından beğenilen bu ikon paketini aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

9. Graycon Icon Pack

S9 ikonlarını kullanmak yerine daha farklı bir ikon paketi isterseniz Graycon Icon Pack'i listemizdeki ikinci seçenek olarak değerlendirebilirsiniz. Arayüzünüzü elle çizilmişçesine hoş ikonlarla doldurmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Play Store’un haftalık indirimlerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız listemizin sonuna geldik. En beğendiğiniz uygulama ve oyunları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. İndirimli uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımıza önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




PCIe 4.0 Gün Yüzüne Çıkmadan PCIe 5.0'ın Tamamlandı
PCIe 4.0 Gün Yüzüne Çıkmadan PCIe 5.0'ın Tamamlandı

PCI-SIG'dan gelen açıklamaya göre PCIe 5.0, PCIe 4.0'ın duyurulmasından yalnızca 18 ay sonra tamamlandı. ...

Sony, Uygunsuz  Kullanıcı Adlarını Değiştiriyor
Sony, Uygunsuz Kullanıcı Adlarını Değiştiriyor

İçerisinde uygunsuz kelimeler bulunan kullanıcı adları Sony tarafından anında değiştirilecek. ...

RollerCoaster Tycoon'da Yapılmış En Uzun Pist
RollerCoaster Tycoon'da Yapılmış En Uzun Pist

Getiğimiz yıl, RollerCoaster Tycoon oyuncusu Marcel Vos, gerçek hayatta 12 yılda tamamlanan bir parkur yapmıştı. Bu kabus gibi ‘eğlence’, bu yıl Vos tarafından daha da içinden...