Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iOS Uygulama

Ücretsiz uygulama avımızın bu haftasında sizler için iOS’te kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları derledik.


Google Play Store’da olduğu gibi iOS platformundaki ücretli uygulamalar da sıklıkla ücretsiz olabiliyor. Telefonunuza yeni ve kaliteli uygulamalar yüklemek istiyorsanız yazımızdaki uygulamalara göz atabilirsiniz. Listemizdeki uygulamaların kısa süreliğine ücretsiz olduğunu da belirterek hiç vakit kaybetmeden uygulamalara geçebiliriz.

Heart Rate PRO

Normal fiyatı: 21,28 TL

Heart Rate PRO sayesinde telefonunuz üzerinden kalp atışlarınızı takip edebilirsiniz. Heart Rate PRO, kalbinizin ne kadar hızlı attığını yer ve zaman fark etmeksizin size haber verecek. Ekstra hiçbir cihaza gereksinim duymadan kalp atışlarınız ölçen uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Squeeze it: Face Deformer

Normal fiyatı: 5,28 TL

Telefonunuzdan fotoğraf çekerek üzerinde oynamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ve fotoğrafları istediğiniz gibi manipüle edebileceğiniz uygulama sayesinde eğlence parmaklarınızın ucunda olacak.

Background Color

Normal fiyatı: 15,95 TL

Hayal gücünüzü kullanarak telefonunuzu özelleştirmek mi istiyorsunuz? Background Color uygulaması sayesinde yalnızca size özel arka planlar oluşturmak artık mümkün. 40 çeşit önceden atanmış renk seçeneğiyle istediğiniz arka planı telefonunuz için oluşturun.

Remote for Mac

Normal fiyatı: 21,28 TL

Telefonunuzu ya da tabletinizi Mac cihazınız için fare olarak kullanabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Evet, eksik söylediğimiz konusunda haklısınız. Bu uygulama sayesinde telefonunuz yalnızca bir fare değil, aynı zamanda belirli komutları da verebileceğiniz bir kumanda hâlini alacak.

i2Reader Cloud

Normal fiyatı: 21,28 TL

E-kitapların artmasıyla birlikte e-kitap okuyucu uygulamalar da fazlasıyla revaçta olmaya başladı. i2Reader ile istediğiniz kitabı okurken belirli yerleri vurgulayabilir ya da çevirebilirsiniz. Bunun yanı sıra otomatik aşağı kaydırma özelliği sayesinde okurken telefonunuza dokunmanıza bile gerek kalmayacak.

Sonic Sleep Coach Alarm Clock

Normal fiyatı: 5,28 TL

Bilim insanları tarafından geliştirilen ve uyku kalitenizi geliştirmeyi amaçlayan uygulama sayesinde uyku alışkanlıklarınız daha sağlıklı bir hâl alacak. Siz de 10 saat uyusa bile fazlasıyla yorgun kalkanlardansanız bu uygulamayı kaçırmayın.

Alti – Altimeter & Compass

Normal fiyatı: 15,95 TL

Minimalist tasarımı ile iPhone ve iPad’lerdeki en iyi pusula olduğunu iddia eden uygulama, size bir pusuladan istediğiniz tüm özellikleri fazlasıyla sunacak. Ayrıca Alti,  yüksek doğruluk oranı, kişiselleştirilebilir arka plan ve tercihe göre metrik/İngiliz ölçü birimlerini kullanıcılara sunuyor. 

iOS için kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları incelediğimiz listemizin sonuna geldik. Siz de kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları kaçırmamak istiyorsanız bizi takipte kalın.




Samsung'dan Uygun Fiyatlı Yeni Galaxy Note Modeli
Samsung'dan Uygun Fiyatlı Yeni Galaxy Note Modeli

Geçtiğimiz ağustos ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil Galaxy Note 10 serisi ile önemli satış rakamlarına imza atan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, aileye uygun fiyatlı yeni bir...

Skate 4 İsteyen Hayranlar, EA’in Instagram Sayfasını Bastı
Skate 4 İsteyen Hayranlar, EA’in Instagram Sayfasını Bastı

Skate oyununun hayranları, Skate 4 isteklerini dikkate almasını istedikleri EA’in Instagram sayfasını adeta bastı ve gönderileri yorum yağmuruna tuttu. ...

ZTE’nin Yeni Telefonu Blade 20, TENAA’da Ortaya Çıktı
ZTE’nin Yeni Telefonu Blade 20, TENAA’da Ortaya Çıktı

ZTE, Axon 10 Pro modelinden sonra yeni cihazlar üretmeye devam ediyor. Şirketin piyasaya sürmeye hazırlandığı Blade 20 modeli, TENAA’da ortaya çıktı. ...