Samsung, Yeni Bir Galaxy A50 Üzerinde Çalışıyor

Samsung, 2019 yılının başlarında duyurduğu Galaxy A50 modelinin yenilenmiş bir sürümü üzerinde çalışıyor. Geekbench testlerinde ortaya çıkan bu yeni model, mevcut Galaxy A50 ile aynı donanımsal özelliklere sahip.


Samsung'un bu yeni modeli, Galaxy A50s olarak geçiyor ve SM-A507FN kod ismine sahip. Geekbench testlerinde ortaya çıkan bu model, üç kez teste tabii tutulmuş durumda ve her üç testte de neredeyse aynı sonuçları veriyor.

Bu testlerin herhangi bir tanesinin ayrıntılarını öğrenmek istediğimiz zaman ise, karşımıza çıkan sonuçlar, Samsung'un yenilenen Galaxy A50s modelinde kullanılan donanımın, mevcut Samsung Galaxy A50 ile aynı olduğu ortaya çıkıyor.

İşte Samsung Galaxy A50s'in aldığı işlemci testi puanları;

samsung

Test sonuçlarına göre Samsung Galaxy A50s; 8 çekirdekli Exynos 9610 işlemci kullanacak ve 4 GB RAM ile desteklenecek. İşletim sistemi olarak Android 9 Pie bulunacak. 

galaxy a50s

Bu kadar benzerliğin olması, tamamen aynı bir telefon modelinin yeni olarak piyasaya sürülmesini anlamsız kılıyor. Bu da Samsung Galaxy A50s'in farklı bir batarya kapasitesine, farklı ekran boyutuna ve farklı kameralara sahip olacağı anlamına geliyor.

Samsung'un bu yeni modeli ne zaman duyuracağı ve piyasaya ne zaman süreceği ise henüz bilinmiyor.




Family Locator'da Büyük Bir Veri İhlali Tespit Edildi
Family Locator'da Büyük Bir Veri İhlali Tespit Edildi

Ebeveynlerin çocuklarının konumlarını anlık olarak izleyebilmeleri için geliştirilmiş birçok uygulama olsa da bu uygulamalardan bazıları sağladığı ekstra özelliklerle öne...

Steam Grand Prix Etkinlikleri Sona Erdi: İşte Kazanan Takım
Steam Grand Prix Etkinlikleri Sona Erdi: İşte Kazanan Takım

Steam'in, kullanıcılar tarafından bir türlü anlaşılamayan Grand Prix etkinliği sona erdi. Kazanan takım Corgi oldu. ...

Honor Play 3e - Fiyatı ve Özellikleri
Honor Play 3e - Fiyatı ve Özellikleri

Huawei’nin alt markası olan Honor, bütçe dostu fiyatıyla dikkat çeken Honor Play 3e’yi resmi olarak duyurdu. Honor Play 3e, 5.7 inç ekranı ile 6.39 inçlik Honor Play 3’ün küçük...