Samsung, Singapur'da Yeni Takas Listesini Yayımladı

ABD ve Çin arasındaki gerilim arttıkça markalarda pazarlama stratejilerini bu yönde düzenliyor. Samsung, içerisinde Huawei cihazlarının da olduğu yeni bir takas listesi yayımladı.


Samsung, Çin ve ABD arasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Şirket vakit kaybetmeden Huawei cihazlarının da içerisinde bulunduğu bir girişim yapmaya karar verdi.

Bilindiği üzere, Huawei cihazları ileride karmaşık sıkıntılar yaşayabilir. Bu durumun farkında olan Samsung, Huawei dahil olmak üzere farklı markaları da içeren bir takas listesi yayımladı. Bu listede yer alan cihazlar, Samsung Galaxy S10 serisinden herhangi bir telefonu indirimli olarak almanızı sağlıyor. Bu takas listesinin Singapur için geçerli olduğunu hatırlatalım.

ABD hükümeti, Huawei’yi ulusal güvenlik tehdidi içeren firmalar arasına eklediğinden beri, birçok firma Çinli üretici ile ilişkisini kesti. Marka, Android işletim sistemi lisansını kaybetti, gelecekte çıkacak Kirin yonga setleri için umudunu kaybetti ve yakın zamanda Wi-Fi Alliance’tan kovuldu. PriceSpy raporlarında, Huawei tıklamalarının İngiltere’de yarı yarıya, global tıklamaların %26 oranında düştüğü görülmekte.




Huawei, P30 Serisinin Tamamında OLED Ekran Kullanacak
Huawei, P30 Serisinin Tamamında OLED Ekran Kullanacak

Geliştirme aşamasındaki örnekleri kullanan kişilerden gelen raporlar, Huawei P30'un yeniden tasarlanan bir ön yüze sahip olacağını söylüyor. ...

Microsoft, Windows 1.0 İçin Özel Bir Video Paylaştı
Microsoft, Windows 1.0 İçin Özel Bir Video Paylaştı

Microsoft, Windows’un Twitter hesabı üzerinden Windows 1.0 için hazırladıkları bir video yayınladı. ...

Bu Lexus Gamers’s IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır 2021
Bu Lexus Gamers’s IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır 2021

Lexus, en yeni Gamers ‘IS konseptiyle tam manasıyla oyuncuları sürücü koltuğuna oturtuyor. Lexus, standart bir 2021 Lexus IS 350 F Sport’u temel alan Gamers ‘IS’nin Twitch...