Yayıncı Ninja, Fortnite'çı Adam Olarak Anılmak İstemiyor

Artık herkesin adını bir şekilde duymuş olduğu Twitch ve YouTube oyuncusu Ninja, kendisine sürekli edilen "Fortnite oyuncusu" ithafından memnun değilken daha farklı alanlarda da anılmak istiyor.


Ninja olarak bilinen Tyler Blevins, profesyonel oyuncu olmanın ne demek olduğunu yeniden tanımlayan bir isim. 27 yaşındaki Ninja, geçtiğimiz yıl Time Magazine'ın yapmış olduğu en etkili 100 kişi listesinde kendisine yer bulmuş, ESPN dergisinin kapağına çıkmış ve Jimmy Fallon'ın şovuna konuk olmuştu.

YouTube'da 22 milyondan fazla aboneye ve Amazon ve Twitch'de de 14 milyon takipçiye sahip olan Ninja, video oyunlarını doğrudan oynamaktansa rekabetçi olarak oynamayı kendisine düstur edinmiş biri. Ninja, sahip olduğu takipçileri de, en bilinen oyunlardan olan Fortnite oynarak elde etmiş ve bu takipçiler onun ayda 500.000 dolar kazanmasını sağlıyor. Fakat Tyler "Ninja" Blevins, bu durumdan çok da hoşnut değil:

"Oynadığım her oyunda inanılmazım. Fakat sonsuza kadar Fortnite oynayan adam olarak anılmak istemiyorum."

2017'de piyasaya çıkmasından sonra Fortnite, hızlı bir biçimde büyüdü. Bunda elbette Ninja'nın da katkısı yadsınamaz. Zira Drake ile oynadığı oyunlar, 635.000'den fazla izleyici tarafından izlendi ve Ninja'nın yerini de sağlamlaştırdı.

Tyler'ın eşi ve menajeri olan Jessica Blevins, Business Insider'a yaptığı açıklamada Ninja'nın oyun dünyası dışında da adının anılmasını istediğini ve yıldızının oyunlar dışında parlayabileceğini düşündüğünü söyledi. 

Bununla beraber Ninja'nın elde ettiği gelirin büyük bir kısmı hala Fortnite'tan geliyor. Reklamlarda baş göstermesine ve bunda da başarılı olmasına rağmen, Ninja'nın izleyicileri onu Fortnite oynarken görmek istiyorlar.

Elbette daha önce Halo ve H1Z1 gibi oyunları oynayıp bırakabildiği için, bu durumun eninde sonuna Ninja'nın lehine sonuçlanması oldukça muhtemel. Bakalım Tyler Blevins ilerleyen günlerde isteğine ulaşabilecek mi?




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Yeni Mac Pro'nun Kasası, Windows PC'lere Uyarlandı
Yeni Mac Pro'nun Kasası, Windows PC'lere Uyarlandı

Apple'ın geçtiğimiz dönemlerde tanıttığı yeni Mac Pro'su, fiyatı ve kasa tasarımı ile bir hayli tartışılmıştı. Şimdi ise bir şirket, Apple'ın tartışmalı Mac Pro kasasını...

Katlanabilir Mate X, Huawei CEO'sunun Elinde Görüldü
Katlanabilir Mate X, Huawei CEO'sunun Elinde Görüldü

Samsung ve Huawei başta olmak üzere çeşitli şirketlerden 2019’da gelen katlanabilir telefon duyuruları, kullanıcıları heyecanlandırmıştı ancak Güney Koreli üretici Samsung ve Çinli...

Samsung Galaxy S10'a Ultra Geniş Panorama Özelliği Geldi
Samsung Galaxy S10'a Ultra Geniş Panorama Özelliği Geldi

Samsung'un güncel amiral gemisi Galaxy S10, kamera performansını artıran bir özelliğe kavuştu. ...