Huawei P Smart Pro'nun Donanım Özellikleri Ortaya Çıktı

Huawei Nova 5T’den sonra Huawei P Smart Pro’da Android Enterprise sitesinde ortaya çıktı. Ardından tıpkı Nova 5T gibi P Smart Pro da siteden kaldırıldı. Ancak siteden kaldırılmadan önce cihazın donanımsal özelliklerini gösteren sayfanın ekran görüntüsü alındı.


Dün, Huawei Nova 5T’nin haberini yapmıştık. Bugün de Huawei’nin benzer bir cihazı olan Huawei P Smart Pro ile ilgili ortaya çıkan bilgileri paylaşacağız. Bu cihaz da tıpkı Nova 5T gibi Android Enterprise’ın web sitesinde listelendi ve ardından kaldırıldı.

Telefonun ön tarafının net olarak seçilebildiğini söylemek mümkün ve görsele bakıldığında cihazda herhangi bir çentik yer almadığı rahat bir şekilde görülebiliyor. Ekranın çerçeve oranının da oldukça düşük olduğunu söylemek mümkün.

Huawei P Smart Pro

Teknik özellikleri

6,5 inçlik bir ekrana sahip olacak olan telefonun ekran çözünürlüğünün de Full HD+ olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkış yapacak olan P Smart Pro, 4 GB RAM’e ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Parmak izi okuyucu sensörün bulunduğu cihazda “zero-touch” ve “telephony” desteği de yer alacak. Ancak NFC desteği bulunmayacak.

Cihaz, dün de haberini yaptığımız Huawei Nova 5T’nin bir alt modeli konumundaymış gibi duruyor. 5,5 inçlik ekranında su damlası şeklinde çentik bulunan Nova 5T’nin FHD+ bir çözünürlüğe sahip olacağından bahsetmiştik. Cihazın iç donanımına bakıldığında 8 GB RAM, 128/256 GB dâhili depolama alanı, zero-touch, telephony ve NFC desteği görülüyordu. Tıpkı P Smart Pro gibi Nova 5T’nin de Android 9 Pie ile geleceği ortaya çıkmıştı.




Kameranızı Hackerlara Karşı Korumak İçin 4 Önemli Tavsiye
Kameranızı Hackerlara Karşı Korumak İçin 4 Önemli Tavsiye

Bilgisayar ve telefonlarımızdaki mikrofon ve kameralar, çok rahatlıkla bilgisayar korsanları tarafından izlenip dinlenebiliyor. Biz de sizler için kamera ve mikrofonunuzu bilgisayar...

Netflix’ten Uyuyakalanlara Yeni Özellik Geliyor! 2021
Netflix’ten Uyuyakalanlara Yeni Özellik Geliyor! 2021

Dünyanın en popüler dizi ve film izleme platformlarından birisi haline gelen Netflix, yeni özelliklerini de test2 ediyor. Yakın vakit önce karışık oynatma özelliğini test eden Netflix,...

Windows Terminal'e Retro Arayüz ve Yeni Özellikler Geliyor
Windows Terminal'e Retro Arayüz ve Yeni Özellikler Geliyor

Microsoft, Windows Terminal'i yeni özelliklerle güncellemeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni güncelleme, komut satırı (CMD) uygulamasına retro tasarımın yanı sıra...