Galaxy Buds, Apple AirPods'un Aldığı Puanı Geçti

Ürünlerin incelenip puanlandığı Consumer Reports sitesinde yapılan puanlamada Galaxy Buds, Apple AirPods’un önüne geçti. Galaxy Buds, listede zirveye otururken AirPods, listede 49. sırada yer aldı.


Tarafsız ürün testleri ve tüketici odaklı araştırmalar yapan, kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan Consumer Reports’un kulaklık sıralamalarında büyük dalgalanmalar yaşandı.

Consumer Reports’a göre Galaxy Bud kulaklıkları, kablosuz kulaklık kategorisinde toplam 86 puan aldı. Dolayısıyla önceden ilk sırada yer alan Apple AirPods kulaklıklarını geride bıraktı. Öte yandan AirPods, 49 puan alarak listede oldukça sert bir düşüş yaşadı ve 49. sıraya geriledi.

'Galaxy Buds'ın ses kalitesi mükemmel': 

galaxy buds apple airpods

Puanlama genel hatlarıyla kablosuz kulaklıkların tasarımları ve ses kaliteleri üzerinden yapıldı. Galaxy Buds, ses kalitesi kategorisinde "Mükemmel" skoruna sahip oldu. Bu sayede Galaxy Buds kulaklıkları, Bluetooth ile kullanılan kablosuz kulaklıklar arasında ses kalitesinde "Mükemmel" skoruna sahip olan tek kulaklık oldu. Bu da Galaxy Buds’ın Apple AirPods dışında diğer rakiplerini de yendiği anlamına geliyor.

Hem 2019 Galaxy Buds hem de ikinci nesil AirPods kulaklıkları, Mart ayında tanıtılmıştı ancak Samsung’un çıkardığı ürün, AirPods’a göre oldukça düşük bir fiyat etiketine sahip. Aynı sitelerden yaptığımız karşılaştırmada Galaxy Buds ülkemizde 679 TL’lik bir fiyat etiketine sahip iken Apple AirPods standart şarj istasyonuyla 965 TL'ye satılıyor.

AirPods’unuzun kablosuz şarj istasyonuna sahip olmasını istiyorsanız 1.104 TL gibi bir fiyatla karşılaşıyorsunuz. Bu arada hatırlatalım, Galaxy Buds standart olarak bir kablosuz şarj çantasıyla birlikte geliyor.

Galaxy Buds, son birkaç aydır gelen güncellemelerle daha da gelişmeye devam etti. Dokunmatik kontrollerin ve Bluetooth bağlantısının kalitesi arttı dolayısıyla ses aktarımı ve telefon görüşmelerinin kalitesi de arttı.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




TikTok, Hindistan'da Play Store ve App Store'dan Kaldırıldı
TikTok, Hindistan'da Play Store ve App Store'dan Kaldırıldı

Apple ve Google, mahkemenin TikTok uygulamasının mağazalardan kaldırılması kararına olumlu karşılık verdi. TikTok, Hindistan için App Store ve Play Store'dan kaldırıldı. ...

Bomba İddia: Sahibinden.Com'a 4.8 Milyar Dolarlık Teklif
Bomba İddia: Sahibinden.Com'a 4.8 Milyar Dolarlık Teklif

İngiltere menşeli Marks & Mann şirketinin Sahibinden.com'a tam 4.8 milyar dolarlık teklifte bulunduğu söyleniyor. ...

“PlayStation 5, Konsol Tarihinin Seyrini Değiştirecek"
“PlayStation 5, Konsol Tarihinin Seyrini Değiştirecek"

Orta halli bir oyun stüdyosu olan Headup Games’in baş geliştiricisi Mark Aldrup, Sony ve Microsoft’un konsol planları hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Aldrup, sıradaki Xbox ve...