Reynmen'in Derdim Olsun Şarkısının Klibi Çalıntı mı?

Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, YouTube'a 2 ay süreyle hiç video yüklememiş, ardından çıkardığı Derdim Olsun şarkısı ile YouTube Türkiye'de rekorlar kırmıştı. Fakat şarkının klibi, bir yerlerden fazla "esinlenilmiş" olabilir.


Scorp'ta kazandığı ün sayesinde YouTube'da da başarılı işler çıkaran Yusuf Aktaş, nam-ı diğer Reynmen, 2 ay süren sessizliğini Derdim Olsun şarkısı ve klibini çıkararak bozmuştu. 24 saat içerisinde 6,3 milyon kere izlenerek YouTube Türkiye'nin de rekorunu kıran Derdim Olsun klibi, oldukça beğenilmişti.

Fakat Twitter'da birinin ortaya koyduğu görüntüler, olayın bu kadar masum olmayabileceğini ortaya çıkardı. Klibin 2011 yapımı "Mahna Mahna Killer" kısa filmindekilere oldukça benzeyen sahneler içermesi, Reynmen'in klibi hazırlarken biraz fazla "kopya çekmiş" olabileceği sorusunu akıllara getiriyor.

Şu anda 67 milyon kez izlenmeye sahip olan video klibinin çalıntı olup olmadığı konusunda herhangi kesin bir yorumda bulunmamız çok da doğru olmaz, zira bu sektörde bu tarz "rastlantılarla" karşılaşıldığı gibi videonun ücreti ödenip kullanım hakları satın alınmış da olabilir.

Yusuf Aktaş konu hakkında herhangi bir yorumda bulunmamışken işin aslının ne olduğunu gelecek günlerde hep birlikte göreceğiz. Mahna Mahna Killer'a ve Reynmen'in Derdim Olsun klibine aşağıdan ulaşabilirsiniz.




Intel, Xeon E-2274G İşlemcilerini Geri Topluyor
Intel, Xeon E-2274G İşlemcilerini Geri Topluyor

Teknoloji şirketlerinin piyasaya sürdüğü ürünlerde yaşanan sorunlar, firmaların başını ağrıtabiliyor ve bu süreç, ürünlerin geri toplanmasına kadar gidebiliyor. Bunun son örneği,...

Google Eklentisi Zararlı Yorumları Filtreliyor
Google Eklentisi Zararlı Yorumları Filtreliyor

Ne yaparsak kullanalım internetteki kötü ve zararlı yorumlardan kaçmak pek mümkün değil. Yeni bir Chrome eklentisi olan Tune, bu sorunu çözecek gibi duruyor. ...

Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Uygulama

Bu hafta kısa süreliğine ücretsiz olan Google Play Store uygulamalarını sizler için derledik. ...