NVIDIA'nın 430.39 WHQL Sürücüsü Artık Windows 10 ile Uyumlu

NVIDIA, sürücülerini Windows 10'un 2019 Mayıs güncelleştirmesine adapte etti.


Yaklaşan Windows 10 Mayıs 2019 güncelleştirmesinin halka yayımlanmasına az bir süre kalmasıyla birlikte şirketler, Windows’un yeni versiyonuyla uyumlu olması için sürücülerini güncelliyorlar. Geçtiğimiz hafta Intel’in yeni 1903 versiyonuna destek sağlamasından sonra şimdi NVIDIA’da yeni ekran kartı sürücüsü 430.39 için aynı şeyi yapıyor.

Bu yeni sürüm GTX 1650 ve GTX 1650 ve 1660 Ti’ın dizüstü varyasyonları için destek getiriyor. Yeni sürücü 7 adet yeni G-Sync uyumlu monitörü listeye ekliyor:

  • ACER – KG271 BBMIIPX
  • ACER – XF240H BMJDPR
  • ACER – XF270H BBMIIPRX
  • AOPEN – 27HC1R PBIDPX
  • ASUS – VG248QG
  • GIGABYTE – AORUS AD27QD
  • LG – 27GK50F

Bu yeni sürüm ayrıca bazı donanım ve özellikler için destek de ekliyor. Bu sürümden itibaren, Kepler mimarisini kullanan birçok 600, 700 ve 800M serisi ekran kartı artık desteklenmiyor. Ek olarak aşağıdaki özellikler de ekleniyor:

  • 3D Vision sürücüsü içeren NVIDIA 3D Stereoscopic sürücüsü
  • Direct3D uygulamaları için NVAPI temelli stereo API’ler.

Yeni güncelleştirmede birkaç önemli yazılım hatası giderildi ancak hâlâ hatalar mevcut:

  • (NVIDIA Kontrol Paneli): 3D ayarlar > Dikey Eşitleme sekmesindeki Adaptif Eşitleme bölümündeki dikey eşitlemenin sadece yeniden başlattıktan sonra varsayılan yenileme hızıyla birlikte çalışması.
  • Sniper Elite 4’ü oynarken hata.

Yeni WHQL sertifikalı Game Ready sürücülerini şu anda GeForce Experience uygulamasından ya da NVIDIA’nın internet sitesinden indirebilirsiniz.

Masaüstü sürücüleri:

Windows 7, 8, 8.1 / Windows 10 – Standart / DCH

Dizüstü sürücüleri:

Windows 7, 8, 8.1 / Windows 10 – Standart / DCH




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Hırsızlığı Gerçekleşmeden Tespit Edebilen Yapay Zeka
Hırsızlığı Gerçekleşmeden Tespit Edebilen Yapay Zeka

Japonya’da VaakEye adlı bir firma tarafından üretilen yapay zeka, hırsızlık vakalarının %81’ini başarılı şekilde tespit edip engellenmesini sağladı. ...

Yapay Zekâ ile Geliştirlen İlaç İnsanlarla Test Edilecek
Yapay Zekâ ile Geliştirlen İlaç İnsanlarla Test Edilecek

Kullanım alanı her geçen gün genişleyen yapay zekâ, bu sefer de ilaç alanına el attı ve dünyada ilk kez obsesif kompulsif bozukluğa sahip hastalar için yapay zekâ tarafından bir ilaç...

Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun, Epic Store’da Ücretsiz Oldu
Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun, Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games, oyuncuların kalbini çalacak bir hamle ile Steam'de 18 TL'ye satılan Stories Untold adlı macera oyununu Epic Games Store'da ücretsiz hale getirdi. ...