Samsung, Galaxy M30'un Tanıtım Tarihini Açıkladı

Samsung, Galaxy M30'un lansmanının 27 Şubat'ta gerçekleşeceğini açıkladı. Galaxy M30, Samsung'un uygun fiyatlı orta seviye telefon serisi Galaxy M'in üçüncü üyesi.


Samsung Mobile Hindistan'ın bugün paylaştığı tweet, Galaxy M30'un tanıtım tarihini doğruluyor. M serisinin yeni üyesi, 27 Şubat Çarşamba günü Türkiye saatiyle 15.30'da tanıtılacak. 3 arka kameraya sahip olacak olan M30'un ortadaki kamerası, A8s'te olduğu gibi bir halka içine alınmış. Ön tarafta ise Infinity-O değil, Infinity-U ekran ile karşılaşıyoruz.

Son raporlar, M30'un LCD yerine AMOLED bir ekranla geleceğini söylemişti. Hatırlayacak olursak Galaxy M10, M20 ve hatta Galaxy A8'lerin tüm cihazları LCD bir ekrana sahipti; bu yüzden M30'da AMOLED kullanılması biraz şaşırtıcı. Fiyatlandırmaya baktığımızdaysa M serisinin uygun fiyat politikası nedeniyle M30'un da pahalı olmayacağı biliniyor. Telefon, yurt dışında yaklaşık 210 dolarlık ( ~ 1100 ₺) fiyatıyla ilgi çekici bir seçenek olsa da, Türkiye'deki fiyatlar için aynı şeyi maalesef söyleyemeyebiliriz.

M20'de olduğu gibi Exynos 7904 işlemciye, 4GB RAM'e, 5000 mAh bataryaya sahip olan M30, Android 8.1 Oreo ile kutudan çıkacak. Eski Android sürümüne üzülmeye ise gerek yok, çünkü Samsung'un çok yakın bir süre içerisinde Android 9 Pie sözü vermesi bekleniyor. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Xiaomi'den 120Hz Ekranlı Akıllı Telefon Geliyor
Xiaomi'den 120Hz Ekranlı Akıllı Telefon Geliyor

Akıllı telefon piyasasının parlayan yıldızlarından Xiaomi, 120Hz ekran yenileme hızına sahip yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Çinli şirket, adı henüz açıklanmayan...

Android 11 güncellemesi alacak Motorola modelleri belli oldu 2020
Android 11 güncellemesi alacak Motorola modelleri belli oldu 2020

Gelecek sene piyasaya sürülecek hemen hemen tüm telefonlara güç verecek Android 11 aktüellemesi, şimdiden bir hayli telefona dağıtılmaya başlandı. Akıllı telefon yarışında...

Facebook, Catalina Projesini Durdurdu
Facebook, Catalina Projesini Durdurdu

Facebook 2017 yılında başladığı, Catalina ismi verilen ve uzak yerlere internet götürmesi planlanan projesini durdurdu. ...