PUBG Lite’ın Türkiye İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Son yılların en popüler oyunlarından olan PUBG'nin daha eski sistemlerde de oynanabilmesi için geliştirilen PUBG Lite, 23 Mayıs'ta oyunseverlerle buluşacak.


Bilindiği üzere PUBG Lite'ın ön kayıtları mayıs ayının başında başlatılmıştı. Beta sürecinin başlayacak olduğu PUBG Lite'ın çıkış tarihi belli oldu. Yapılan açıklamalara göre PUBG Lite'a ön kayıt yaptıran kullanıcılar, 23 Mayıs'ta oyuna erişebilecekler.

PUBG Lite'ı 23 Mayıs'ta deneyimlemeniz için sisteme ön kayıt oluşturmanız ve oyunu indirmeniz gerekiyor. PUBG Lite'ın orijinal internet adresinde ön kayıt programı halen açık. Yani dilerseniz hemen başvuru yapabilirsiniz. Eğer ön kayıt programına dahil olmak isterseniz, buradan ilgili internet sitesine erişebilirsiniz. Sağ tarafta bulunan Giriş butonu yardımıyla öncelikle üye olmanız gerekiyor. 

'HESABIMI OLUŞTUR' seçeneğini kullanarak yeni bir hesap oluşturuyorsunuz. Burada sizden belirli bilgiler isteniyor.

Gerekli bilgilerinizi girdikten sonra hesabınızı doğrulamanız için size bir mail gönderildiğine dair bir mesajla karşılaşıyorşunuz. Bu noktada mail adresinize giderek hesabınızı doğrulamanız gerekiyor.

Mail adresinizi doğruladıktan sonra hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ana sayfada ön kayıtla ilgili duyuruyu görebiliyorsunuz. Bu duyuruya tıkladığınız zaman da sizi yeni bir sayfaya yönlendiriyor.

'Katılmak İçin Tıklayın' yazan yere tıkladığınız zaman sistem, ön kayıt işleminizi otomatik olarak tamamlıyor. Bundan sonra yapmanız gereken tek işlem 23 Mayıs tarihini bekleyerek oyunu indirmek.

PUBG Lite için belirlenmiş olan sistem gereksinimlerine de yakından bakmak gerekirse;

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Minimum İşlemci: Intel Core i3 2.4 Ghz / Tavsiye Edilen İşlemci: Intel Core i5 2.8 Ghz
  • Minimum RAM: 4 GB / Tavsiye Edilen RAM: 8 GB
  • Minimum Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 / Tavsiye Edilen Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 ve üzeri
  • Oyunun sisteminize yüklenmesi için gereken boş alan: 4 GB

Son zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG'nin, yüksek sistem gereksinimleri nedeniyle şirket böyle bir girişim başlatmış, 'Herkes için PUBG' sloganıyla yola çıkmıştı. PUBG Lite'ın oyunseverler tarafından nasıl karşılanacağını zaman içerisinde göreceğiz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




YouTube, Orijinal İçeriklerinin Fişini Çekiyor
YouTube, Orijinal İçeriklerinin Fişini Çekiyor

Premium üyelikler konusunda umduğunu bulamayan YouTube, orijinal içeriklerinin fişini çekmeye hazırlanıyor. ...

Snapchat Atağa Kalktı: İlgi Çekici Birçok Yenilik Geliyor
Snapchat Atağa Kalktı: İlgi Çekici Birçok Yenilik Geliyor

Instagram ve Facebook’a hikayeler özelliğinin gelmesiyle sektörün biraz gerisinde kalan Snapchat, bu durumu tersine döndürmeye hazırlanıyor. Uygulamaya belgesel, komedi ve gençlik dizileri...

Mad Box'ın  Konsept Görselleri Paylaşıldı
Mad Box'ın Konsept Görselleri Paylaşıldı

Ian Bell'in dünyanın en güçlü oyun konsolu olacağını iddia ettiği Mad Box'ın ilk konsept tasarım görüntüleri bizzat Bell tarafından paylaşıldı. ...