Telefonunuzu Kablosuz Olarak Şarj Edebilen Çanta

Targus, mobil cihazınızı hemen yan bölmesinde bulunan bir cep aracılığıyla şarj edebileceğiniz yeni sırt çantasını duyurdu.


Akıllı telefonların her zamankinden çok daha fazla kullanıldığı günümüzde, mobil cihazların şarjının bir anda bitmesi de kaçınılmaz hal almış durumda. Öyle ki çoğu zaman acil durumlar için yanımızda birer powerbank taşımak zorunda dahi kalabiliyoruz.

Targus, hem yanınızda taşımanız gereken eşyaları rahatlıkla sırtlayabileceğiniz hem de bir powerbank işlevi taşıyacak olan yeni sırt çantasını duyurdu. Çantanın iç kısmında yer alan bataryaya standart bir USB kablosu ile bağlı olan şarj aleti sayesinde, dilerseniz daha yüksek mAh değerine sahip bir batarya ile değişim yapabiliyorsunuz.

Telefonunuzun tasarlanan cebe sığıp sığmayacağını merak ediyor olabilirsiniz. Targus'un iPhone XS Max'ı, üstünde Apple'ın kendi deri kılıfı varken dahi rahatlıkla cebine sığdırabildiğini söyleyebiliriz.

Son olarak gelelim bu çantanın fiyatına. Targus Mobile VIP+'ın fiyatı 199 dolar (yaklaşık 1070 TL) olarak belirlenmiş durumda.




Yeni iPhone XR'ın Kamerası Konusunda Geliştirmeler Olacak
Yeni iPhone XR'ın Kamerası Konusunda Geliştirmeler Olacak

Söylentiye göre ieni iPhone XR'da çift lensli kamera bulunacak. Yaklaşmakta olan iPhone XI...

Twitter Kullanım Dışı Tweetler İçin Daha Fazla Detay Sunacak
Twitter Kullanım Dışı Tweetler İçin Daha Fazla Detay Sunacak

Twitter, kullanıcıların sık sık gördüğü "Bu tweet kullanım dışıdır/kullanılamıyor" uyarılarına karşı, kullanıcıların neden göremediğini açıklayacak yeni bir özellik...

Rainbow Six Siege'e Yeni Bir Operatör Geliyor
Rainbow Six Siege'e Yeni Bir Operatör Geliyor

Ubisoft'un sevilen oyunu Rainbow Six Siege, yeni operatörünü tanıttığı yeni videosunda önemli ipuçları verdi. ...