Sony, PlayStation 4'te Anthem İçin Para İadesi Yapıyor

PlayStation 4 kullanıcılarının Anthem ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle Sony, talep eden kullanıcılarının oyunu geri verip para iadesi almasına izin veriyor.


Büyük beklentilerle çıkan ve PlayStation 4 sahiplerinin büyük hevesle başına oturduğu Anthem, yaşattığı sorunlar ile oyuncuları çileden çıkarıyor.

Reddit kullanıcısı forthemasters, Anthem sub-redditinde oyunda yaşadığı problemleri paylaştı. Kullanıcı, oyunun zaman zaman çakıldığını ve cihazın ana menüye döndüğünü söyledi. Kullanıcıya göre oyun bazen konsolun kapanmasına ve PlayStation 4 ana ekranına dönmeye neden oluyor. Bunlara ek olarak da maç bulma işleminde konsol tamamen kapanıyor.

Bir başka reddit kullanıcısı olan Terry2Toke, aynı konsol kapanma sorunuyla karşılaştığını da belirtiyor. Kullanıcı ayrıca PlayStation 4’ün fişten çekilmiş gibi kendini düzeltmesi gerektiğini belirtiyor.

Bütün bu sorunlar cihazların zarar görmesi ihtimalinden kaygılanan oyuncuları korkutuyor. Sorunu bildirerek oyunu iade etmek isteyen kullanıcılar, kolayca oyunu geri verip paralarını alabildiklerini belirttiler. Sorun bildirildikten sonra yapılan hesap doğrulama işleminin ardından 5 dakika gibi kısa sürede para iadesi yapılıyor.

Yine de her isteyen oyunu iade edemiyor. Kullanıcıların desteğe ne yazarak paralarını geri aldıkları henüz belli değil. 

Anthem'den önce benzer bir şekilde yoğun iade talebine maruz kalan son büyük oyun No Man's Sky idi.




Belarus, IPv6 Protokolünü Resmiyete Döken İlk Ülke Oldu
Belarus, IPv6 Protokolünü Resmiyete Döken İlk Ülke Oldu

Belarus, İnternet Protokolü’nün (IP) yeni sürümü IPv6’yı yasal olarak destekleyen dünyadaki ilk ülke oldu. ...

Motorola Capri ve Capri Plus Telefonlarının Teknik Özellikleri, 2021 Yılının İlk Çeyreği Öncesinde Sızdırıldı
Motorola Capri ve Capri Plus Telefonlarının Teknik Özellikleri, 2021 Yılının İlk Çeyreği Öncesinde Sızdırıldı

Motorola’nın kod adı “Nio” olan amiral gemisi bir telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor . Snapdragon 865 enerjili ahize Alman yayın paylaştığı 2021 Taze bilgi Q1...

iOS 13, iPhone 7 ve Sonrasındaki Modellere Gelecek
iOS 13, iPhone 7 ve Sonrasındaki Modellere Gelecek

Çıkan yeni haberlere göre, Apple cihazların işletim sistemi olan iOS'in 13. sürümü 2016'dan önce çıkan cihazlarla uyumlu olmayacak. ...