Samsung, 3D Tarama Yapan Uygulamasını Tanıttı

Samsung'un Note 10 serisi cihazları bugün itibariyle satışa çıktı. Şirket, bunu kutlamak için oluşturduğu yepyeni bir 3 boyutlu tarama uygulamasını kullanıma sundu.


Bugün Samsung Galaxy Note10 ve Note10 Plus ülkemiz dahil olmak üzere, resmi olarak 70'den fazla ülkede satışa sunuldu ve şirket, bu önemli etkinliği kutlamak için yeni bir uygulama yayınladı. Uygulama, gerçek dünya nesnelerinin 3D modellerini taramanıza ve oluşturmanıza izin veriyor.

Bu yeni teknoloji, nesneleri tanımak ve modellemek için cihazın arka kısmında bulunan 3D ToF kamerasını kullanıyor. Yalnızca Note 10 Plus’a özel olmayan bu uygulama, Galaxy S10 5G ve Galaxy A80 modelinde de ToF kameralar bulunduğundan bu cihazlarda da desteklenecek.

Samsung 3D Tarayıcı

3D Tarayıcı uygulaması, Samsung'un Galaxy Mağazası'nda indirmeye hazır hale geldi, indirmek içinse mağazadan uygulama adını indirmeniz yeterli. 3D Scanner’i kurduktan sonra, doğrudan başka bir uygulama olarak veya  Bixby Vision aracılığıyla uygulamaya erişebilirsiniz.

Uygulamayla birlikte gerçek dünyadaki bir nesnenin 3D modelini oluşturmak için, nesneyi her yönden taramanız ve söz konusu nesnenin etrafında başka herhangi bir şey olmadığından emin olmanız gerekiyor. Aksi halde kamera, nesneyi tanıyamıyor ve tarama sona eriyor.

Samsung Galaxy Note 10+

Samsung, bu uygulamada en iyi sonuçları almak için 20 ila 80 cm arasında olan nesnelerin kullanılmasını öneriyor. Ayrıca, 3D modeli aldıktan sonra doğrudan başkalarıyla paylaşabilir, modeli bir GIF haline getirebilir veya galeriye kaydedebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




PAZARLAMA FİRMASI, CYBERPUNK 2077’Yİ TANITTIKTAN SONRA BREZİLYA’DA 75.000 ABD DOLARI PARA CEZASI ALDI 2021
PAZARLAMA FİRMASI, CYBERPUNK 2077’Yİ TANITTIKTAN SONRA BREZİLYA’DA 75.000 ABD DOLARI PARA CEZASI ALDI 2021

Brezilya’da CDPR için çalışan bir pazarlama şirketi, Sao Paulo şehri tarafından bir binada boydan boya bir Cyberpunk 2077 duvar resmi çizdiği için 75.000 dolar para cezasına...

Küresel Akıllı Telefon Pazarı 2020’nin 3. Çeyreğinde% 32’lik Üç Aylık Büyüme ile Toparlandı
Küresel Akıllı Telefon Pazarı 2020’nin 3. Çeyreğinde% 32’lik Üç Aylık Büyüme ile Toparlandı

Counterpoint’in son araştırma raporuna göre , bu yılın üçüncü çeyreğinde, küresel akıllı telefon pazarı bir önceki yıla göre yüzde 4 düşüş gerçekleştirdi, fakat çeyrek...

Huawei'nin Gmail Yerine Kullanacağı Uygulama Belli Oldu
Huawei'nin Gmail Yerine Kullanacağı Uygulama Belli Oldu

Google ile yaşadığı sorunlar sebebiyle Android işletim sistemini ve Google servislerini kullanmakta sorun yaşayacak olan Huawei, alternatif çözümler arıyor. Şirketin Gmail konusunda...