Razer, Razer Phone 2 İçin Kablosuz Şarj Aleti Çıkardı

Oyun ekipmanlarıyla tanınan Razer, oyun odaklı telefonu Razer Phone 2 için kablosuz şarj aleti çıkardı.


Son iki yılda çıkan amiral gemisi telefonlardan bir tanesini aldıysanız, muhtemelen telefonunuz kablosuz şarj özelliğini destekliyordur. Telefonunda bu özellik bulunanlar için oyun ekipmanları geliştirmesiyle bilinen Razer şirketi, 99 dolarlık fiyat etiketine sahip olan bir kablosuz şarj cihazı geliştirdi.

Qi standartlarını kullanan bu kablosuz şarj cihazı, tüm Samsung Galaxy cihazlarını, iPhone 8 ve üstünü, Pixel 3 ve diğer birçok cihazı şarj edebiliyor. Tabii, en iyi performansını da Razar Phone 2’de veriyor.

Ped ya da Stand

16,8 milyon renk desteği bulunan cihaz hem ped hem de stand olarak kullanılabiliyor ki bu özellik birçok kablosuz şarj cihazında bulunmuyor. Cihazda USB Type-C girişi bulunuyor, böylelikle kablosunu kısa bulursanız, kolaylıkla değiştirip daha uzununu alabilirsiniz.

Razer Phone 2 İçin Geliştirildi

Razer Phone 2, firmanın oyun odaklı geliştirdiği bir cihaz ve kablosuz şarj aletiyle kullandığınızda birkaç farklı özelliğinden faydalanabiliyorsunuz. Bu iki cihaz Razer Chroma uygulamasıyla eşleştiriliyor ve böylece renklerin görsel düzenlerini ayarlayabiliyorsunuz.

Razer Phone 2’ye özel olarak geliştirilen bir özellik de, kablosuz şarj cihazının renklerinin gelen bildirimlerin türüne göre değişmesi. Facebook’tan gelen mesajlarda mavi, Gmail bildirimlerinde kırmızı oluyor. Fakat, ne yazık ki bu renkler değiştirilemiyor.

Işıkların ve renk desenlerinin tasarımı ise sadece Razer Phone 2 ve iPhone cihazlarda değiştirilebiliyor şimdilik. Razer Choroma uygulaması, şu an için tüm Android cihazlarla uyum içinde çalışamıyor.

Şarj Hızı

4000 mAh’lık Razer Phone 2 bataryasını tam dolum süresi 3 saat civarında. Özellikle hızlı şarjın oldukça geliştiği şu günlerde, bu hızın pek tatmin edici olmadığı söylenebilir. Razer Phone 2’de yeterince hızlı olmadığı için doğal olarak diğer model telefonlar için de çok hızlı olduğu söylenemez.

99 dolarlık fiyat etiketine sahip olan bu kablosuz şarj cihazı, Razer’ın sitesi üzerinden satın alınabilir.




Activision: Her Yıl Yeni Bir Call of Duty Oyunu Çıkacak
Activision: Her Yıl Yeni Bir Call of Duty Oyunu Çıkacak

Activision, çok şaşırtıcı(!) şekilde her yıl yeni bir Call of Duty oyunu çıkaracağını açıkladı. Firma daha şimdiden 2020, 2021 ve 2022’de çıkacak oyunlarının hazırlığı...

Devil May Cry 5, Bilgisayara Çıktığı Gün Cracklendi
Devil May Cry 5, Bilgisayara Çıktığı Gün Cracklendi

Devil May Cry 5, bilgisayara çıkar çıkmaz cracklendi. Oyunun Denuvo adlı kırılma önleyici teknolojiye sahip olmadığı ortaya çıktı. ...

Bethesda, Ticari Marka Anlaşmazlığını Çözdü
Bethesda, Ticari Marka Anlaşmazlığını Çözdü

Bethesda’nın ana şirketi ZeniMax, çoğu şirketin Elder Scrolls 6 için kullanılmasını bekledikleri Redfall markasıyla ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bunun sebebi Jay J. Falconer’in...