Isınan Dizüstü Bilgisayarlarınızı Buza Çevirecek Soğutucular

Özellikle yaz aylarında bilgisayarınızın fanı zayıfsa belirgin bir ısınma yaşadığınızı fark etmişsinizdir. Biz de bu sorunu ortadan kaldıracak dizüstü bilgisayar soğutucularını sizler için derledik.


Bilgisayarınızda uzun süre oyun oynadığınız ya da yoğun çalıştığınız zaman bilgisayarınızın yavaş yavaş ısınmaya başladığını fark etmişsinizdir. Özellikle dizinizde kullanıyorsanız başlangıçta bacaklarınıza yayılan ısı, belirli bir süre sonra bilgisayarınızın performansını da etkilemeye başlar. Tabii ki bu sıkıntıların hiçbirini yaşamama imkanınız da mevcut. Bu sorunları en aza indirgeyebileceğiniz soğutucuları sizler için listeledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklardaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

JUO C1 Led Ekranlı Notebook Soğutucu

Üzerinde bulunan iki büyük, iki küçük fan sayesinde bilgisayarınızı hızlı bir şekilde soğutacak JUO C1 sayesinde bilgisayarınızın performansı ısıya bağlı olarak düşmeyecek. 14 inç ila 17 inç arası tüm dizüstü bilgisayarları destekleyen cihazı rakiplerinden ayıran özellikse dijital ekranlı kontrol paneline sahip olması.

Tüm bunların yanı sıra 15 dB gibi bir sesle çalışan cihazın siz bilgisayarınızdayken gürültü konusunda sizi rahatsız etmeyeceğini de belirtelim. Son olarak fiyat konusundaysa bu soğutucuyu Teknostore’da 84,90 TL’ye bulabileceğinizi söylemekte fayda var.

JUO G-1 Gaming Led Işıklı Notebook Soğutucu

Yine JUO’nun ürettiği soğutuculardan olan G-1, 6 fanıyla dikkat çekiyor. Bir önceki soğutucumuzda olduğu gibi 14 ila 17 inç arasındaki tüm dizüstü bilgisayarlarla uyumlu olan soğutucu, çalışırken 20 dB bir gürültü çıkarıyor. Tabii ki gürültü derseniz.

Üzerindeki kademe butonu sayesinde fan hızını da ayarlayabileceğiniz soğutucunun Teknostore fiyatıysa normalde 119,90 TL olmasına rağmen şu anda 74,90 TL. Bilgisayarında ısınma sorunu yaşayan kullanıcılarımız için mükemmel bir çözüm niteliğinde olan soğutucunun Teknostore sayfasına ulaşmak için başlığa tıklayabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki ısınma problemini dolaba kaldıracak soğutucuları listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Soğutucu dışında başka oyuncu ekipmanlarına da göz atmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.




Town of Salem’deki Bütün Roller ve Taktikler
Town of Salem’deki Bütün Roller ve Taktikler

Town of Salem’in genel olarak üstünden geçmemizin ardından size bu uzun içeriğimizde Town of Salem’deki rollerin en iyi taktiklerini derlediğimiz bir rehberini oluşturduk. Bu detaylı...

Oyun Önerisi: Haftanın En Dikkat Çekici 5 Android Oyunu
Oyun Önerisi: Haftanın En Dikkat Çekici 5 Android Oyunu

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için 5 oyunluk taze bir öneri listesi hazırladık. Haftalık oyun tavsiyeleri listemize hoş geldiniz. ...

JPG ve JPEG Dosyaları Arasındaki Fark Nedir?
JPG ve JPEG Dosyaları Arasındaki Fark Nedir?

Görsel dosyaları incelediğimiz zaman JPG ve JPEG uzantılarıyla karşılaşıyoruz ancak bunların ne anlama geldiğini gerçekten biliyor muyuz? Bugün sizler için bu iki kavramı inceledik. ...