Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'e 'Punisher' Geliyor

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyunu için getirilecek olan yeni bir ek paketle, oyuna Punisher olarak bildiğimiz Jon Bernthal dahil ediliyor. Yayınlanan ek pakete yarından itibaren erişilebilecek ve hafta başına kadar ücretsiz olacak.


Oyunseverler tarafından vazgeçilmez olan Tom Clancy's oyununun, Ghost Recon Wildlands sürümüne yeni bir ek paket getiriliyor. Bu ek pakete 'Operation Oracle' ismi verildi. Getirilecek olan ek paketin hikayesi ise şöyle olacak:

Bolivya'da silahlar üzerine çalışan bir mühendis, La Unidad (Bolivya ordusuna ait özel bir tim) tarafından yakalanmıştır. Bu mühendis oyunda kullanılan silahların tüm detaylarına hakimdir. Mühendisten silahlarla ilgili bilgi sızdırılmaya çalışılmaktadır ve Walker (Punisher) liderliğindeki ekibin bu mühendisi kurtarması gerekmektedir. Ubisoft tarafından bu ek pakete ait bir de tanıtım videosu yayınlandı. İşte o video:

Ekip lideri Walker'ın, Netflix'in Punisher dizisindeki Jon Bernthal olduğu açıkça görülebiliyor. 

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 2-5 Mayıs Tarihleri Arasında Ücretsiz

Yarından itibaren erişilebilir olan ek paket 5 Mayıs'a kadar ücretsiz olacak ve oyunseverlerin bu ek paketi denemeleri için de imkan verilecek. İstediğiniz herhangi bir oyun platformunda, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve Operation Oracle ek paketini ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.




Microsoft, '20H1' Güncellemesinin ISO Dosyalarını Yayınladı
Microsoft, '20H1' Güncellemesinin ISO Dosyalarını Yayınladı

Microsoft, önümüzdeki yılın ilkbahar aylarında tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak Windows 10 build 18990 sürüm güncellemesinin ISO dosyalarını, Windows Insider programı...

Tüm Bilgisayarlara Wi-Fi 6 Desteği Getirebilen Mucize Parça
Tüm Bilgisayarlara Wi-Fi 6 Desteği Getirebilen Mucize Parça

Birçok yeni mobil cihazda, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda bulunan eski 802.11ac Wi-Fi teknolojisi, 802.11ax ile değiştiriliyor ancak standartların üreticiler için mevcut olması,...

Çentiğin Babası Essential, Yeni Bir Ürün Tanıtacak
Çentiğin Babası Essential, Yeni Bir Ürün Tanıtacak

Essential’ın kurucusu Andy Rubin, şirketin yeni bir ürün geliştirdiğini Twitter hesabından duyurdu. ...