Rockstar Games, GTA 3 ile İlgili Bir Duyuru Yapacak

Rockstar Games, Avustralya'da yeni bir sertifika aldı. Şirketin almış olduğu sertifika, önümüzdeki günlerde Rockstar Games'in yeni bir GTA oyununu duyurabileceğinin habercisi. Ancak şu an için bu oyunla ilgili hiçbir bilgi ne yazık ki bulunmuyor.


Oyunseverlerin son dönemlerde gözü kulağı Rockstar Games'e kitlenmiş durumda. Bunun nedeni ise şirketin efsane oyun serisi olan Grand Theft Auto'nun yeni bir sürümü üzerinde çalışıyor olması. Dolayısıyla Rockstar Games'in yaptığı her hamle oyunseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Şunu açıkça söylemek gerekiyor; Rockstar Games, GTA 6 için çalışmalarını sürdürüyor veya tamamlamış durumda. Ancak bugüne dek şirket, konuyla ilgili en ufak bir açıklama yapmadı. Şimdi ortaya çıkan bilgiler ise, Rockstar Games'in çok kısa bir süre sonra yeni bir GTA oyununu duyurabileceğini gösteriyor.

Rockstar Games

Rockstar Games'in bir GTA duyurusu yapacağı, şirketin Avustralya'dan almış olduğu bir sertifikayla ortaya çıktı. Peki Rockstar Games'in duyuracağı yeni GTA oyunu GTA 6 veya GTA Online'la ilgili bir şey mi? Bu sorunun cevabı ne yazık ki hayır.

İlginç bir şekilde Rockstar Games, "Grand Theft Auto III" le ilgili yeni bir şeyler yayınlayacak. Ancak yayınlanacak olan şeyin tam olarak ne olacağını kestirmek mümkün değil. Çünkü GTA III, 22 Ekim 2001 tarihinde resmi olarak piyasaya sürüldü. Dolayısıyla şu an için Avustralya'da bir sertifika almasını gerektiren herhangi bir şey yok. 

Ancak Rockstar Games'in bu girişiminin altında yatan birkaç sebep olabilir. Şöyle ki; Rockstar Games, GTA III'ün yenilenmiş bir versiyonunu piyasaya sürebilir. Ayrıca Rockstar Games, GTA III'ü Nintendo Switch için de piyasaya sürebilir. Bunların haricinde ise Rockstar Games, GTA III isminde yeni bir oyun piyasaya sürebilir. Bu ihtimallerin hepsi de birbirinden dikkat çekici.

İşte Rockstar Games'in GTA III'le ilgili aldığı sertifika

Rockstar Games

Duyuru ne zaman olacak?

Rockstar Games'in GTA III isimli yeni ürünüyle ilgili yapacağı duyurunun tarihi kesinleşmiş değil. Ancak GTA III'ün piyasaya sürülmesinin yıl dönümüne bir aydan daha az bir süre kaldı. Dolayısıyla Rockstar Games, 22 Ekim'de GTA III'le ilgili aldığı sertifikayı açıklayabilir. 




Bumble'a Sesli ve Görüntülü Görüşme Geliyor
Bumble'a Sesli ve Görüntülü Görüşme Geliyor

Arkadaşlık uygulaması Bumble'a yepyeni özellikler geliyor. Sanal ortam arkadaşlık...

Redmi Note 8 - Fiyatı ve Özellikleri
Redmi Note 8 - Fiyatı ve Özellikleri

Redmi, Note 8 serisini tanıtarak Redmi hayranlarının merakını giderdi. Fiyat/performans konusunda son derece iddialı olan Redmi cihazları, hayranların da ilgisini çekti. Telefonlara ait tüm...

Dünyanın İlk Yapay Zeka Destekli Barı, İngiltere'de Açıldı
Dünyanın İlk Yapay Zeka Destekli Barı, İngiltere'de Açıldı

Londra'da bulunan bir bar, kendileri için geliştirilen bir yapay zeka sistemini kullanarak müşterilerin araya karışmalarının önüne geçecek. Bara yerleştirilen bu yapay zeka sistemi,...