Samsung'dan Uygun Fiyatlı Yeni Galaxy Note Modeli

Geçtiğimiz ağustos ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil Galaxy Note 10 serisi ile önemli satış rakamlarına imza atan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, aileye uygun fiyatlı yeni bir Galaxy Note modeli daha eklemeye hazırlanıyor.


Samsung hayranlarını heyecanlandıran bu iddia, SamMobile’dan geldi. Samsung cihazları konusunda yaptığı başarılı tahmin ve raporlamalarla bilinen internet sitesi, SM-N770F adında yeni bir model numarasının varlığını keşfetti. 

Söz konusu model kodunda yer alan N harfi, bunun bir Galaxy Note modeli olduğu anlamına geliyor. Elbette karşımıza çıkması beklenen cihazın yeni bir model mi yoksa mevcut modellerin bir çeşit halefi mi olduğunu henüz bilmiyoruz. 

SamMobile’a göre Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Note 10’dan daha uygun fiyatlı bir model üzerinde çalışıyor olabilir. Ayrıca SM-N770F kod adındaki cihazın 128GB dahili depolama alanına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Samsung'un piyasadaki Galaxy Note modellerinden fiyat anlamında daha rekabetçi bir ürün sunması, hiç şüphesiz kullanıcıları mutlu edecektir. Zira amiral gemisi segmentindeki cihazların cep yaktığı şu dönemde, uygun fiyatlı modellerin varlığı her zamankinden çok daha büyük bir önem arz ediyor.

SM-N770F kod adındaki Galaxy Note cihazı hakkındaki bildiklerimiz şimdilik bunlardan ibaret; ancak önümüzdeki günlerde konuya ilişkin yeni detaylar gün yüzüne çıktığı takdirde sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.




Movavi Video Editor ile Videoları Hızlıca Düzenleyin
Movavi Video Editor ile Videoları Hızlıca Düzenleyin

Eğer videolarınızı düzenlemek için kompleks ve karmaşık bir program yerine daha sade, hızlı ve pratik bir uygulama kullanmak istiyorsanız Movavi Video Editor tam da istediğiniz düzenleme...

ASUS TUF GeForce RTX 2060 Duyuruldu - Özellikleri
ASUS TUF GeForce RTX 2060 Duyuruldu - Özellikleri

Asus, The Ultimate Force (TUF) Gaming markasından ilk grafik işlemcisi GeForce RTX 2060’ı duyurdu. ...

Mario Kart Tour, İlk Haftasında 90 Milyon İndirmeye Ulaştı
Mario Kart Tour, İlk Haftasında 90 Milyon İndirmeye Ulaştı

Nintendo’nun en sevilen oyunlarından olan Mario Kart, geçtiğimiz günlerde Android ve iOS platformlar için kullanıcılara sunulmuştu. Sensor Tower firmasına göre oyun ilk haftasında 90...