Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store indirimlerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımızın bu haftaki bölümünde 8 ücretsiz oyun ve uygulamayla karşınızdayız. Gelin bu haftanın ücretsiz oyun ve uygulamalarına yakından bakalım.


Akıllı telefon kullanıcılarının ihtiyacı olan veya edinmek istedikleri uygulamaların ücretli olması, kullanıcıları zaman zaman üzüyor veya kullanıcıların alternatif uygulamalara yönelmelerine sebep oluyor. Bu durumda ise istenilen performans elde edilemiyor. Uygulama mağazalarında kısa süreliğine gerçekleştirilen ve son kullanıcıyı fazlasıyla memnun eden fırsatların, bugün Android tarafıyla karşınızdayız. Vakit kaybetmeden listemize geçelim.

1. iCamera Best Selfie & Panorama Camera HD

Normal Fiyatı: 18,99 TL

Basit arayüze ve sorunsuz kullanıcı deneyimine odaklanarak dikkatlice tasarlanan bu uygulamayla bir kamera uygulamasından beklediğiniz her şeyi yapmanız mümkün. HDR fotoğraflar çekmekten tutun da Timelapse videolara kadar birçok şeyi iCamera ile yapabilirsiniz.

2. Calmly Writing Notepad Pro

Normal Fiyatı: 10,99 TL

Notlarınızı, e-postalarınızı, mesajlarınızı ve daha birçok şeyi yazarken size hızlı ve basit bir not tutma deneyimi yaşatan Calmly Writing Notepad Pro, oldukça sadece arayüzü sayesinde kullanılabilir bir not tutma uygulaması.

3. Mydolist: Daily Checklist Pro

Normal Fiyatı: 10,99 TL

Mydolist: Daily Checklist Pro, günlük görevlerinizi planlamak için basit ve hızlı bir kontrol listesi yapımcısıdır. Görev listenizi basit bir şekilde düzenleyebilir ve bu işlemleri yaparken karmaşık detaylarla uğraşmazsınız. Ayrıca uygulama, internet gerektirmeden de çalıştığı için verileriniz tamamen güvenli bir şekilde depolanacak.

4. Cubes

Normal Fiyatı: 6,79 TL

Oyunun amacı, hareketli küplerle gözüken resmi tamamlamak. Oyunun ilk seviyeleri, çok basit olduğu için oyunun mantığını çok rahat anlayabilirsiniz ancak sonrası için aynı şeyi söyleyemeyiz.

5. Hexasmash 2

Normal Fiyatı: 1,99 TL

Platform bulmaca türündeki bu oyunda bulmacaları çözmenize yarayacak portallar, TNT patlayıcıları, zaman ayarlı bombalar, mıknatıslar ve daha birçok element bulunuyor.

6. Night Survivor PRO

Normal Fiyatı: 10,99 TL

Bir nevi hayatta kalma, macera türündeki bu oyunda 5 farklı zombi türü ve 28’den fazla farklı seviye bulunuyor. Oyunda ise zombi kıyameti sonrası dünyada bir sırt çantası ve bir adet haritayla yalnız başına kalan birisine hayat veriyorsunuz. Maceranız ise bir gün yalnız kaldığını düşünen bu kişinin hayatta kalan birinin radyo sinyalini almasıyla başlıyor.

7. Merge Battle Plane Pro

Normal Fiyatı: 10,99 TL

Uzay gemisi, uçak, galaktik savaş ve macera hayranları için heyecan verici bir oyun olan Merge Battle Plane, uzay gemisi filolarını yönettiğimiz, geliştirdiğimiz ve doğru zamanda savaştırdığımız bir oyun.

8. A Dark Dragon

Normal Fiyatı: 10,99 TL

Oyunda kendi köyünüzü kuruyorsunuz ve halkınızı hastalıklardan korumaya çalışıyorsunuz. A Dark Dragon, karakter gelişimine açık bir oyun ama oyunun karanlık ve zor olduğunu da belirtmekte fayda var.  

Android işletim sistemine yönelik olan kısa süreliğine ücretsiz uygulama ve oyunlardan yukarıdan dilediğinizi indirebilir ve kullanabilirsiniz. Bir kere indirdiğiniz bir uygulamayı ömür boyu ücretsiz olarak kullanabileceğinizi unutmayın. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.




Nvidia Rekabeti Kızıştırıyor: GeForce GTX 1650 Geliyor
Nvidia Rekabeti Kızıştırıyor: GeForce GTX 1650 Geliyor

Her ne kada Nvidia'nın GTX 1660 ve GTX 1660 Ti ekran kartlarını yayınlayacağı konuşulsa da, Turing mimarili bir ekran kartının yayınlanması söz konusu. ...

Honor 20 ve 20 Pro'nun Yeni Detayları Açıklandı
Honor 20 ve 20 Pro'nun Yeni Detayları Açıklandı

Çok yakında tanıtılacak olan akıllı telefon Honor 20'ye ait yeni bilgiler açığa kavuştu. ...

WhatsApp yeni sözleşme nedir? Kabul etmezseniz ne olur? 2021
WhatsApp yeni sözleşme nedir? Kabul etmezseniz ne olur? 2021

WhatsApp yeni kontrat nedir? suali sanki Türkiye’nin gündemine oturmuş vaziyette. Peki bu tam olarak ne manaya geliyor ve bundan sonra ne olacak? Tüm bu suallere gelin hep beraber cevap...