A Plague Tale: Innocence’in Demosu Steam’de Yayınlandı

Focus Home Interactive’in şiketi, A Plague Tale: Innocence’in demosunu Steam’de yayınladı. Oyunun yayıncıları demonun yayınlanmasının ardından oyuna ait bir de fragman paylaştı.


Focus Home Interactive şirketi Mayıs ayında yayınladığı A Plague Tale: Innocence’i n demosunu Steam üzerinden yayınladı. Demoda Hugo ve Amicia karakterlerinden istediğiniz birinin öyküsünün ilk bölümünü deneyebilirsiniz.

A Plague Tale: Innocence’da oyuncular, Amicia De Rune karakterini yönetiyorlar. Oyunda Amicia ve kardeşi Hugo’yu ölümcül hastalıklardan, fare sürülerinden ve acımasız savaşçılardan korumaya çalışılıyor. A Plague Tale: Innocence’de macera, bulmaca, savaş ve gizem çözümü iç içe geçmiş durumda. 

A Plague Tale

A Plague Tale: Innocence’in yayıncıları, oyunun demosunu paylaştıktan sonra oyuna ait bir de fragman paylaştı. Fragmanda oyuncuların beklediği oyuna ait birkaç ipucu da karşımıza çıkıyor. 

A Plague Tale: Innocence, 16 Eylül'den itibaren Steam'de yüzde 33 indirime girecek. Heyecan dolu, kaotik bir oyun hepimizi bekliyor.




Apple'dan Dev Adım: iOS ve macOS Uygulamaları Birleşecek
Apple'dan Dev Adım: iOS ve macOS Uygulamaları Birleşecek

Apple, 2021 yılına kadar geliştiricileri iOS ve macOS için ayrı ayrı uygulama geliştirme derdinden kurtarmayı planlıyor. ...

Nova Launcher 6.1 Beta Yeni Bir Güncelleme Aldı
Nova Launcher 6.1 Beta Yeni Bir Güncelleme Aldı

Android işletim sisteminde bulunan en iyi arayüzlerden biri olan Nova Launcher, Google'ın Keşfet özelliğinin Karanlık Mod ile kullanılabilmesine olanak tanıyan bir güncelleme yayınladı. ...

Apple, iOS 13'ü Yayınladı: İşte Yeni Gelen Tüm Özellikler
Apple, iOS 13'ü Yayınladı: İşte Yeni Gelen Tüm Özellikler

Apple, mobil işletim sisteminin yeni sürümü iOS 13'ü bugün itibarıyla yayınladı. Yeni işletim sistemi birçok yeni özelliğin yanı sıra farklı performans geliştirmelerini de...