Google'dan Uygulama İndirmeyi Ödüllendiren Program

Şimdiye kadar indirdiğiniz uygulamalardan sadece uygulama yayıncılarının para kazanmasından sıkıldınız mı? Google’ın yeni programı ile birlikte uygulama indirmeler ödüllendirilecek.


Google Play Store uygulamalarına zaman ya da para harcayan insanlardansanız Google’ın yeni ödül programı tam olarak size göre. Pazar günü açıklanan yeni bir program olan Google Play Points adlı uygulama, şimdilik ABD, Japonya ve Güney Kore’de aktif olsa da büyük ilgi görüyor. 

Google Play Points programına katılmak ücretsiz. Bir defa üye olduğunuzda, oyunlarda yaptığınız satın almalara veya öne çıkan ücretsiz uygulamaları indirmenize göre ödüller kazanabiliyorsunuz. Bu ödüller arasında oyun içi eşyalar, filmler, kitaplar, abonelikler bulunuyor. Ayrıca etkileşimi artırması amacıyla haftalık puan etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Toplanan puanlar, özel eşyalar ve indirimler için kullanılabilecek. 

Uygulama içi satın almaları destekleyen program: Google Play Points

google play points

Program içerisinde kişilerin ulaşabilecekleri 4 özel seviye bulunuyor. Bu seviyeler bronz, gümüş, altın ve platin olarak isimlendiriliyor. Daha yüksek seviyedeki kullanıcılar, harcadıkları 1 dolar başında daha yüksek puan kazanıyor. Ayrıca her seviyenin ayrı bir haftalık ödülü bulunuyor. 

Google ayrıca toplanan puanlarla çeşitli kar amacı gütmeyen sivil toplum örgütlerine ya da yardım kuruluşlarına destek vermeye de izin veriyor. Puanlarını harcayacak bir yeri olmayanlar için bu anlamda önemli bir fırsat verilmiş oluyor. 

Google Play Points'e nasıl üye olunur?

google play points

Program ülkemize geldiğinde bu programa dâhil olmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Şu adımları uygulayarak programa dâhil olabilirsiniz: 

  • Android cihazınızdan Google Play Store’a girin.
  • Sol üstteki üç çizgiye basarak menüyü açın.
  • Play Points sekmesine gelin.

Bütün yapmanız gereken bu kadar. Sonrasında oyunlara zaman ve para ayırdıkça puan kazanmaya başlayacaksınız. 




16 İnç MacBook Pro, Parçalarına Ayrıldı
16 İnç MacBook Pro, Parçalarına Ayrıldı

Apple'ın yeni MacBook Pro'su iFixit ekibi tarafından parçalarına ayrıldı. Parçalarına ayrılan MacBook Pro, Apple'ın teknik değişikliklerini gösteriyor fakat ekstra tamir edilebilirlik...

Yeni Vivo Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı
Yeni Vivo Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Akıllı telefon sektöründeki cihaz sayısı her geçen gün artıyor. Sektörde söz sahibi olan şirketlerden Vivo da bu sayıyı artıracak yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor....

Bilgisayarınız İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları
Bilgisayarınız İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları

İnternetin karanlık dünyalarından gelen virüslere karşı, bilgisayarınız için en iyi antivirüs programları. ...