Steam Fiyatı 19 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Geliştirici tarafından üretilen ve piyasaya sürülen oyunlar, zaman zaman çeşitli platformlarda ücretsiz olarak dağıtılabiliyor. Bugün ise Steam'deki liste fiyatı 19 TL olan bir oyun, IndieGala'da ücretsiz hâle geldi.


Kısa süreliğine ücretsiz olarak sahip olunabilen oyunlar, birçok oyuncuyu mutlu ediyor. Bu sayede oyuncuların oyun arşivleri de dolup taşıyor. Bugün ise dijital oyun dağıtım platformu IndieGala üzerinde ücretsiz hâle gelen Malevolence oyununu nasıl indirebileceğinizi anlatacağız.

Malevolence nasıl edinilir?

Malevolence

  • İlk adım olarak buradan oyunun DRM-Free olarak dağıtıldığı IndieGala sayfasına gidin.

Malevolence

  • Sayfanın ortalarında bulunan LOGIN TO ADD YOUR LIBRARY butonunun altındaki Direct Download (Win) yazısına tıklayın.

Yukarıdaki adımı gerçekleştirdiğinizde 177 MB boyutundaki malevolence_win.zip isimli sıkıştırılmış arşiv dosyasının bilgisayarınıza indirilme işlemi başlayacaktır. İndirme işlemi tamamlandığında .zip dosyasını açın.

Zip dosyasının içerisinde bulunan Malevolence.exe ile oyunu anında açabilir ve oynayabilirsiniz. Bu DRM-Free oyun için herhangi bir kurulum gerçekleştirmeye gerek olmadığını ekleyelim. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Epic Games’in Valve’a Taktığı Çelmeyi  Gösteren Rapor
Epic Games’in Valve’a Taktığı Çelmeyi Gösteren Rapor

Eski bir Valve çalışanı olan Richard Geldreich, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Valve'ın oyunlardan elde ettiği 30'luk gelir paylaşımının Epic Games tarafından bir fırsata...

Yandex, Haritalarına Türkiye'deki Semt Pazarlarını da Ekledi
Yandex, Haritalarına Türkiye'deki Semt Pazarlarını da Ekledi

En çok tercih edilen harita uygulamalarından biri olan Yandex, oldukça faydalı olacak yeni bir güncelleme getirdi. Bu yenilik sayesinde artık semt pazarlarının nerede kurulduğu...

Epic Games ve Steam Blizzard Overwatch’ın tam sürümünü ücretsiz yaptı! 2020
Epic Games ve Steam Blizzard Overwatch’ın tam sürümünü ücretsiz yaptı! 2020

Epic Games ve Steam‘in başlattığı fiyatsız oyun kampanyalarına Blizzard da dahil oldu. Firma büyük bir jest yaparak hayranlarının yüzünü güldürdü. Buna...