FIFA Street, FIFA 20 ile Geri Dönüyor

EA, FIFA 20’ye FIFA Street benzeri bir mod ekleyeceğini açıkladı. Modun ismi Volta olacak


Electronic Arts, sevilen serisi FIFA Street’i FIFA 20’ye ekleyeceğini duyurdu. Seçtiğimiz futbolcuları sahaya sürebileceğimiz Volta modunda 3’e 3, 4’e 4 ve 5’e 5 karşılaşmalar yapabileceğiz.

Volta’ya hikaye, çevrimiçi lig ve santra modları ekleyeceğini açıklayan EA, yapılabilecek maç çeşitleriyle ilgili de bilgi verdi. Kalecilerin olmadığı 3’e 3 'Rush', 4’e 4, yine kalecilerin olmadığı 4’e 4 'Rush' ve 5’e 5 maçlar yapabileceğiz.

Bir karakter yaratıp, oyunu oynadıkça geliştirebileceğiniz bir yapıyı da Volta moduna ekleyen EA, bir tanıtım videosu da yayınladı. Aşağıdan bu tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Volta için şimdilik iki adet saha bulunuyor. Bunlardan biri Londra’da bulunan bir yer altı kafesi, diğeriyse Tokyo’da bir çatı. Yeni modun oyunun oynanışına etkisini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Fallout 76 Ücretsiz Olacak mı?
Fallout 76 Ücretsiz Olacak mı?

Bethesda, Fallout 76'nın ücretsiz olacağı yönündeki dedikoduları resmen yalanladı. ...

Yeni Outlast Oyunu Duyuruldu: Çevrimiçi Oynanabilir Olacak
Yeni Outlast Oyunu Duyuruldu: Çevrimiçi Oynanabilir Olacak

Outlast serisinin yapımcısı ve geliştiricisi olan Red Barrels, serinin yeni oyunu The Outlast Trials’ın posterini paylaştı ve bazı bilgiler verdi. Geliştirici ekip, yeni oyunun 4 kişiye...

LG V30, V35 ve V40'a Android 9 Pie Güncellemesi Geliyor
LG V30, V35 ve V40'a Android 9 Pie Güncellemesi Geliyor

LG V30, V35 ve V40'a önümüzdeki 3 ay içinde Android Pie güncellemesi gelecek. Android Pie...