Samsung Galaxy A90'ın Son Hali Ortaya Çıktı

Samsung A serisinin yeni üyesi olacak Galaxy A90 hakkındaki haberler son iki aydır epey artmış durumda. Son olarak telefona ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel yayınlandı.


Son iki aydır fazlasıyla konuştuğumuz, Samsung’un A serisinin yeni üyesine dair her gün farklı haberler çıkmaya devam ediyor. Bugüne kadar gördüğümüz haberlere göre ise telefon orta segment sınıfında yer almasına rağmen bir amiral gemisinde olabilecek özelliklere sahip olacak.

Samsung’un amiral gemisi sınıfında olmayacak A90 modeli, şirketin 5G desteğine sahip ilk amiral gemisi olmayan telefonu unvanına sahip olacak. Son zamanlarda cihazla ilgili birçok görüntü ortaya çıkmış olsa da cihazın son hâli yeni bir görselde görüldü.

samsung galaxy a90

Cihaza ait olduğu iddia edilen, tanıtım için hazırlanmış görsellere benzeyen görsele bakacak olursak görünüm açısından diğer A serisi telefonlarla arasında büyük bir fark olmayacak ancak görselde de görülebileceği üzere Samsung Galaxy A90, Galaxy A80’deki dönen kamera tasarımına sahip değil. Bunun yerine damla çentikli bir ekran ve çentiğe yerleştirilen bir ön kameraya sahip.

Galaxy A90'ın amiral gemisi olmaması için hiçbir sebep yok:

samsung galaxy a90

Görselde bize sunulan diğer bilgiler de Galaxy A90 modelinin SM-A908N model numarasına sahip olacağı ve 5G desteği sunacağı. Bunun dışında telefonun 48 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş açılı sensör ve 5 MP derinlik sensörüne sahip olması bekleniyor.

Cihazın bugüne kadar paylaşılan donanım özellikleri ise neredeyse bir amiral gemisiyle aynı donanım özelliklerine sahip olacağını söylüyor. Samsung Galaxy A90, Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak ve 6 GB / 8 GB RAM seçenekleriyle satışa sunulacak. Telefon, ayrıca 4.500 mAh’lik bataryaya sahip olacak ve 45 W hızlı şarj desteği de sunacak.

Geçtiğimiz günlerde cihazın Bluetooth sertifikasını da edinmesini göz önünde bulunduracak olursak telefonun çıkması için fazla beklememize gerek kalmayacağını söyleyebiliriz.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamalarla karşınızdayız. Bu seferki haberimizde 6 ücretsiz App Store uygulaması bulunuyor. ...

Google, Chrome İçin Karanlık Mod Özelliğini Yayınlandı
Google, Chrome İçin Karanlık Mod Özelliğini Yayınlandı

Google, çoğu kullanıcının sabırsızlıkla beklediği Chrome karanlık modu nihayet yayınladı. Nasıl aktif edileceğini öğrenmek için içeriğimizi okuyabilirsiniz. ...

Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Yayınlandı! 2021
Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Yayınlandı! 2021

Her hafta sunduğu fiyatsız oyunlarla kullanıcılarının gönüllerini fetheden Epic Games iki oyunu fiyatsız kullanıma açtı. Toplam satış ücreti 63 TL olan For the King ve Metro Last...