League of Legends'ın 9.11 Yama Notları Yayınlandı

Bir efsane haline gelen League of Legends'ın 9.11 güncelleştirmesinin notları yayınlandı. Kullanıcılara sunulacak olan güncelleştirme ile oyuna yeni bir kahraman gelmedi ancak mevcut kahramanlar üzerinde bazı değişiklikler yapıldı.


2009 yılında piyasaya sürülmesinin ardından, oyunseverler tarafından vazgeçilmez hale gelen League of Legends'ın 9.11 sürüm güncellemesiyle bizi bekleyen yenilikler var. Yeni bir karakterin getirilmediği bu güncelleştirmede, bazı karakterlerin güçleri değiştirildi ve bazı ufak dokunuşlar yapıldı. Dilerseniz hiç vakit kaybetmeden efsane oyunun güncelleştirme notlarına bakalım.

Leage of Ledends'ın 9.11 güncelleştirmesiyle karakterler üzerinde yapılan değişiklikler

  • Teemo

Dosta güven verirken, düşmana da korku salan sevimli kahramanımız Teemo, bu güncelleştirmeyle birlikte yeniden düzenlendi. Teemo'nun ulti güçleri biraz düşürülmüş olsa da karakterimiz hala yeterince güçlü. Teemo'nun temel saldırısında da değişiklikler yapıldı. Böylece artık Teemo, 4 saniyede bir kez 24-180 aralığında hasar veren bir yeni bir zehir kullanıyor. 

  • Diana

Diana'nın ise ulti özellikleri biraz yükseltilmiş diyebiliriz. Ayrıca bekleme sürelerinin az da olsa azaltılmış olduğu Diana'nın, Hilal Saldırısı ultisine de yeni bir savaş sisi eklenmiş durumda.

  • Wukong

Wukong'un düşmana vermiş olduğu zarar sırasında ortaya yeni bir darbe efekti eklendi. Ayrıca kahramanın hasar miktarından ziyade, sağlık iyileştirme oranında değişiklikler yapıldı ve ulti kullanıldığı sürede büyülerin kilitlenilmesi durumu da kaldırıldı.

  • Zac

Güncelleştirmeden nasibi alan kahramanlardan bir tanesi de Zac. Zac'ın sihir hasarı düşürüldü ve bekleme süreleri de artırıldı.

  • Malphite

Kahramanımız Malphite bu güncelleştirmeden en karlı çıkan diyebiliriz. Temel özelliklerinden saldırı hızı hariç diğerler özellikleri, genel olarak yükseltildi.

Daha önceki güncelleştirmeler düşünüldüğü zaman, League of Legends'ın 9.11 güncelleştirmesinin 29 Mayıs günü kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu güncelleştirmede yapılan tüm değişiklikleri görmeniz için, League of Legends'ın açık beta programına kayıt olmanız gerekiyor. Bu programa kayıt olmak isterseniz, ilgili internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.




’de en iyi WhatsApp alternatifleri 2021
’de en iyi WhatsApp alternatifleri 2021

Popüler anlık iletileşme uygulaması WhatsApp, 8 Şubat 2021 itibarıyla devreye alınacak saklılık ilkelerini duyurdu: Data paylaşımına müsaade etmek istemeyen kullanıcılar, WhatsApp...

En iyi 10 ekran kaydetme programı - 2020
En iyi 10 ekran kaydetme programı - 2020

Ekran kaydedici programlar, oynadığınız herhangi bir oyunda veya bilgisayarınızı normal bir şekilde kullanırken,Ekran kaydedici programlar, oynadığınız herhangi bir oyunda veya...

Yonga Kıtlığının 2022’ye Kadar Sürmesi Bekleniyor! 2021
Yonga Kıtlığının 2022’ye Kadar Sürmesi Bekleniyor! 2021

Dünya çapındaki çip kıtlığının yakında biteceğini mi umuyorsunuz? Ne yazık ki, arzdan çok daha ağır olan mevcut talebin üç veya dört çeyrek daha sürmesi, hemen peşinden...