ZTE’nin Yeni Telefonu Blade 20, TENAA’da Ortaya Çıktı

ZTE, Axon 10 Pro modelinden sonra yeni cihazlar üretmeye devam ediyor. Şirketin piyasaya sürmeye hazırlandığı Blade 20 modeli, TENAA’da ortaya çıktı.


ZTE, bu yılın başlarında, Çin ve Avrupa’ya 10 ay sonra geri döndü ve amiral gemisi modeli olan Axon 10 Pro’yu Amerikan akıllı telefon pazarına sundu. Şimdyse Çinli markanın yeni bir cihaz çıkarmanın eşiğinde olduğu biliniyor. Bu ayın başlarında FCC’deki Blade A5’in yanında ortaya çıkan ZTE Blade 20, çok yakın zamanda Çin pazarında piyasaya sürülebilir. V1020 model numarasına sahip olan ZTE Blade 20, şimdi TENAA’da ortaya çıktı. Telefon, FCC tarafından daha önce ortaya çıkan görüntülere oldukça benzeyen bir tasarımla karşımızda olacak.

Cihaz 1560x720 çözünürlüğe sahip 6,088 inç ekrana sahip olacak. Daha önce de gördüğümüz gibi telefonun ön kamerası damla çentiğin içerisine konumlandırılmış şekilde yer alıyor. Telefonun arka tarafında ise, üçlü bir kamera sistemi yer alıyor. TENAA’da belirtilene göre telefonun ön kamerası 5 MP iken, arka tarafta 2 MP çözünürlüğe sahip derinlik sensörüyle 16 MP’lik bir ana kamera yer alıyor. Bu iki kameraya 8 MP çözünürlüklü ultra geniş açılı bir kamera eşlik edecek. Telefonun parmak izi okuyucu sensörü de yine arka tarafa yerleştirilmiş durumda.

Telefonun içinde neler var?

ZTE blade 20

ZTE Blade 20’nin hangi işlemciyi kullanacağı henüz net olarak bilinmiyor, ancak listede telefonun 2.0 GHz çok çekirdekli bir işlemciyle geleceği belirtiliyor. TENAA listesinde 4 GB RAM ile birlikte geleceği yazan cihazın 64 GB depolamaya sahip olacağı biliniyor. Bu depolama alanını MicroSD kart ile birlikte 512 GB’a kadar genişletmek mümkün.

55 x 72.7 x 8,95 milimetre ölçülerine ve 164 gram ağırlığa sahip olan ZTE Blade 20, 18 W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh bataryayla birlikte karşımıza çıkacak. Telefon kutudan maalesef Android 10 değil, Android 9 Pie yüklü çıkıyor. Android 9 Pie’ın üzerine ise ZTE’nin MiFavor arayüzü kurulmuş durumda.

ZTE Blade 20 ne zaman çıkacak?

ZTE Blade 20'nin ne zaman resmi olarak çıkacağı hakkında henüz net bir şey yok, ancak bu ayın sonlarında doğru Blade A5 piyasaya sürülürken bu cihazda tanıtılabilir. Tam olarak tarih vermek gerekirse Blade A5, 18 Ekim’de Çin’de satışa çıkacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Apple, Parmak İzi Okuyucusu İçin Yenilik Planlıyor
Apple, Parmak İzi Okuyucusu İçin Yenilik Planlıyor

Apple'ın parmak izi okuyucusundan yakın bir gelecekte vazgeçebileceği çoğu kesim tarafından düşünülüyordu. Ancak yeni gelişmeler gösteriyor ki Apple, parmak izi okuyucusu için radikal...

Dinlenmesi Mümkün Olmayan Telefon: Cruise-K
Dinlenmesi Mümkün Olmayan Telefon: Cruise-K

Rusya'da devlet savunma ve sanayi şirketi Rostech, hiçbir şekilde kırılamayan kripto korumalı telefonunu piyasaya sürdü. ...

Motorola Edge S, ilk satışında 2 dakika içinde 10.000’den fazla sattı 2021
Motorola Edge S, ilk satışında 2 dakika içinde 10.000’den fazla sattı 2021

Birkaç gün önce, Lenovo’ya ait Motorola , Qualcomm Snapdragon 870 SoC tarafından desteklenen amiral gemisi akıllı telefonu Motorola Edge S’yi piyasaya sürdü . Bugün alet Çin’de...