Netgear, 3300 TL'lik Yeni Wi-Fi 6 Yönlendiricisini Tanıttı

Netgear, Mayıs ayından itibaren tam 3300 TL'ye satışa sunulacak olan yeni Wi-Fi 6 destekli Nighthawk Tri-band AX12 Wi-Fi yönlendiricisini tanıttı.


Geçtiğimiz Kasım ayında ilk 6Gbps veri trafiği oluşturma imkanı sağlayan ilk Wi-Fi 6 yönlendiricileri Nighthawk AX8 ve Nighthawk AX12’yi tanıtan Netgear şimdi de yeni Wi-Fi 6 yönlendiricisi Nighthawk Tri-band AX12’yi piyasaya sürüyor.

Mayın adından itibaren satışa sunulacak olan Nighthawk Tri-band AX12, akıllı ev ürünlerinde maksimum Wi-Fi performansı vadederken, çevrimiçi oyunlar, yayın ve diğer geniş bant gerektiren uygulamalarda en üst seviye verim alınmasını sağlıyor.

Nighthawk Tri-band AX12, kalbinde bulunan 1.8GHz frekans hızına sahip sekiz çekirdekli AX11000 Wi-Fi yönlendiriciden gücünü alıyor. Nighthawk Tri-band AX12, bu güçlü donanımıyla 10.8GBps Wi-Fi hızı ve 2.5G multi-gig internet arayüzü sunuyor.

Şu an için Wi-Fi 6 destekli çok fazla yönlendirici bulunmadığından Nighthawk Tri-band AX12’nin önemli bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Yine de cihazın 600 dolar (3.288 TL) fiyat etiketine sahip olduğunu düşünürsek herkesi memnun edecek bir ürün olmadığını söyleyebiliriz.




Bu Chrome Eklentisi Sekmelerinizin Kontrolünü Sağlıyor
Bu Chrome Eklentisi Sekmelerinizin Kontrolünü Sağlıyor

Eğer bir araştırma yapmak için veya işiniz dolayısıyla birden çok sekme açmak zorunda kalıyorsanız ve bu sekmeleri kapatmayı unutuyorsanız, şimdi anlatacağımız eklenti tam size...

No Man's Sky Beyond'un Çıkış Tarihi Belli Oldu
No Man's Sky Beyond'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Çıkmadan önce oyuncularda çok büyük beklentiler oluşturan ancak çıktıktan sonra hayal kırıklıklarına sebep olan No Man’s Sky, daha sonra yaptığı güncellemeler ve içerik...

PlayStation Plus'ın Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı
PlayStation Plus'ın Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus üyeleri için her ay yepyeni oyunları ücretsiz olarak sunan Sony, bu ay da farklı kategorilerde 2 oyunu ücretsiz olarak sunacak. ...