Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store'daki ücretli oyun ve uygulamalar, haftalık indirimlerle kullanıcılara ücretsiz olarak sunulabiliyor. Bu haftanın indirimlerinde ücretsiz olarak indirilebilecek uygulamaları, oyunları ve bazı kişiselleştirme araçlarını sizler için bir araya getirdik.


Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanan takipçilerimizin beklediği ücretsiz oyun ve uygulama haber serimizin yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu hafta yararlı uygulamaların yanı sıra keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak oyunlar da beklentinizi karşılayacak gibi görünüyor. Bu oyun ve uygulamaların indirimlerinin oldukça kısa süreceğini, beğendiğiniz oyun ya da uygulama varsa elinizi çabuk tutmanız gerektiğini hatırlattıktan sonra gelin bu haftanın indirimlerine yakından bakalım.

1. AVS: Any Video Converter

avs any video converter

Normal fiyatı: 13,99 TL

Video ve ses formatları arasında dönüşüm yapanların yakından tanıdığı Any Video Converter'ın Android uygulaması, bu haftanın en dikkat çeken indirimlerinden birine sahip. Dosyalarınız üzerinde kesme, düzenleme, dönüştürme yapabileceğiniz Any Video Converter'ı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

2. Kosmos - Work Time Tracker

Kosmos - Work Time Tracker

Normal fiyatı: 14,99 TL

Yapacağınız işler için zaman planlaması hazırlamayı sevenlerdenseniz Kosmos - Work Time Tracker tam da size göre bir uygulama olabilir. Yapılacaklar listesi özelliğinin yanı sıra hızlı zaman takibi, takip çizelgeleri gibi gelişmiş özellikler de sunan bu zaman planlama uygulaması, keyifli bir kullanım vadediyor. Kosmos - Work Time Tracker'ı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

3. NT Calculator

NT Calculator

Normal fiyatı: 16,99 TL

Telefonunuzdaki dâhili hesap makineleri, günlük kullanımda birçok işinizi halletse de bazı durumlarda gelişmiş hesap makinesi özelliklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Kredi hesaplama, bilimsel hesap makinesi, sayı tabanları arasında dönüşüm gibi birçok farklı fonksiyona sahip bu hesap makinesi, sizin için kullanışlı bir alternatif olabilir. Siz de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak NT Calculator'ı indirebilirsiniz.

4. Learn Brazilian Portuguese

Learn Brazilian Portuguese

Normal fiyatı: 19,99 TL

İngilizce'nin yanında bir de Portekizce öğrenmek istiyorsanız Learn Brazilian Portuguese with MosaLingua uygulaması tam da size göre. Bilimsel olarak kanıtlanmış kalıcı öğrenme metotlarıyla ve tekrar yoluyla size Portekizce öğretecek bu uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

5. The House

The House

Normal fiyatı: 1,29 TL

Korku oyunu oynamayı seven bir akıllı telefon kullanıcısıysanız The House'u bu haftaki indirimlerden yararlanarak indirebilirsiniz. Kaliteli grafikleri ve kurgusuyla sizi kendine çekecek oyunun Google Play Store sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşmanız mümkün.

6. EQQO

EQQO

Normal fiyatı: 31,99 TL

Listemizin belki de en dikkat çeken oyunu olan EQQO, aksiyon ve macera türünde oyunları sevenler için adeta biçilmiş kaftan. Kaliteli grafiklerinin yanı sıra içine çeken hikâyesiyle de öne çıkan oyunda amacınız yılan yumurtasını korumak olacak. Bu eğlenceli maceraya dâhil olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

7. Overdrive Premium

Overdrive Premium

Normal fiyatı: 9,99 TL

Aksiyona doyacağınız Overdrive oyununun premium versiyonu olan bu oyunda reklamsız bir oyun deneyimi yaşamanız mümkün. İlk 7 günde oyun içi taşları size ücretsiz olarak sunan bu oyunda grafiklerin kalitesi de oyuncuları çeken unsurların başında geliyor. Siz de Overdrive Premium'u aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

8. Sagon Icon Pack: Dark UI

Sagon Icon Pack: Dark UI

Normal fiyatı: 9,79 TL

Telefonunuzun arayüzünden sıkıldıysanız Sagon Icon Pack, sizin için iyi bir alternatif olabilir. Sadeliği ve sadece birkaç rengi bünyesinde barındırmasıyla göz yormama özelliğine sahip bu ikon paketiyle karanlık temaya uyum sağlayabilirsiniz. Sagon Icon Pack'i indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Play Store indirimlerinde ücretsiz olarak sunulan oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Beğendiğiniz uygulama ve oyunları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




Redmi Note 9S İçin Güncelleme Sonunda Geldi! 2021
Redmi Note 9S İçin Güncelleme Sonunda Geldi! 2021

Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin telefonları ülkemizde oldukça yüksek satış rakamlarına sahip. Bu kapsamda son zamanda ülkemizde yoğun alaka gören modellerden birisi olan Redmi Note...

WhatsApp'tan Yalan Haberlere Karşı İki Önemli Özellik
WhatsApp'tan Yalan Haberlere Karşı İki Önemli Özellik

WhatsApp, yalan haberlerin ışık hızıyla yayılmasını engellemek için Android beta uygulamasına İletildi Bilgisi ve Sık İletildi adlı iki yeni özellik ekledi. ...

Xiaomi Mi 11 vs Redmi K40 Pro +: Özellik Karşılaştırması 2021
Xiaomi Mi 11 vs Redmi K40 Pro +: Özellik Karşılaştırması 2021

Hala Mart ayındayız ve Xiaomi, 2021’de iki amiral gemisi çıkardı. Xiaomi Mi 11 ve Redmi K40 Pro + ile ilgili konuşuyoruz . Aslında, piyasadaki en iyi amiral gemileri arasında...