Sony'den PlayStation Plus Üyelerine Çifte İndirim Kampanyası

Sony, PlayStation Plus aboneleri için çifte indirim kampanyası başlattı. 23 Kasım'a kadar devam edecek olan bu indirim, PlayStation için 100 kadar oyunu içeriyor.


Japonya merkezli teknoloji devi Sony, şu sıralar PlayStation 5'e odaklanmış olsa da PlayStation 4'ü de geri plana atmıyor. Şirketin PlayStation 4'le ilgili çalışmaları, PlayStation 5'e paralel bir şekilde sürüyor. Bu bağlamda şirket, şimdi yeni bir indirim kampanyası başlattı ve bu kampanya, PlayStation Plus sahiplerine ciddi anlamda tasarruf sağlıyor.

Sony'nin başlattığı yeni kampanya, pek çok PlayStation 4 oyununu kapsıyor ve yüzde 40'a varan indirim sağlıyor. 23 Kasım'a kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında oyunseverler, aralarında eFootball PES 2020'nin de olduğu pek çok oyuna, büyük indirimlerle sahip olabiliyorlar. Dilerseniz şimdi, kampanya kapsamında sunulan bazı oyunlara bakalım.

PlayStation Plus

Sony'nin yeni kampanyasında her fiyattan oyun bulunuyor. Ancak şirket, fiyatı yüksek olan oyunlardaki indirim oranı daha da yüksek tutmuş durumda. Eğer sizler de PlayStation Plus üyesiyseniz ve fiyatı yüksek olduğu için beklettiğiniz bir oyun var ise, bu kampanyaya mutlaka göz atmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Kampanya kapsamındaki oyunlardan bir tanesi, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen "Age of Wonders: Planetfall". Normal fiyatı 219 TL olan bu oyun, şu suralar 175 TL'ye satılıyor. Ancak PlayStation Plus üyeleri bu oyunu, 23 Kasım'a kadar ek yüzde 20 indirimle yani 140 TL'ye satın alabiliyorlar. Dirt Rally 2.0 için de benzer bir indirim geçerli. Normal fiyatı 299 TL olan oyun ilk olarak 195 TL'ye düşüyor. PlayStation Plus üyeleri ise bu oyunu ek yüzde 35 indirimle 126 TL'ye sahip olabiliyorlar.

Dirt Rally 2.0

Kampanya, eFootball PES 2020'yi de kapsıyor. Öyle ki bu oyunun normal fiyatı 409 TL. Fakat Sony, şu sıralar eFootball PES 2020'yi indirimli olarak 306.75 TL'ye sunuyor. Eğer PlayStation Plus üyesi iseniz bu oyunu, 23 Kasım'a kadar yüzde 25 ek indirimle 230 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Böylelikle oyunun fiyatı neredeyse yarı yarıya düşmüş oluyor.

Sony'nin PlayStation Plus sahipleri için hazırladığı bu çifte indirim kampanyası, 100 kadar oyunu içeriyor. Eğer hangi oyunların ekstra indirim dahilinde olduğunu öğrenmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.




Fear The Wolves Yayınlandı: İlk Hafta Ücretsiz Olacak
Fear The Wolves Yayınlandı: İlk Hafta Ücretsiz Olacak

Vostok Games tarafından bugün Steam üzerinden yayınlanan Fear The Wolves, oyuncuların haritadaki kurtlardan kaçarak hayatta kalacakları yeni bir oyun türü vadediyor. 12 Şubat'a kadar...

Bir Avukat Ne Yapar? Avukat Yardımcısı Nedir?
Bir Avukat Ne Yapar? Avukat Yardımcısı Nedir?

Avukat Yardımcısı nedir?Bir avukat , nihayetinde bir avukatın sorumlu olduğu delege edilmiş yasal işleri yapan kişidir . Dosyaları korumak ve düzenlemek, belge taslağı hazırlamak ve...

"Anestezi Cihazlarının Hacker Saldırılarına Açık"
"Anestezi Cihazlarının Hacker Saldırılarına Açık"

Bazı hastanelerde kullanılan anestezi makinelerinin hacklenebildiği ve uzaktan kontrol edilebildiği ortaya çıktı. Bu gelişme, sağlık sektöründe kullanılan teknolojik ekipmanlara olan...