BİM Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

BİM'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 27 Eylül 2019 - 3 Ekim 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda toplam kayda değer 3 ürün bulunuyor. Bu haftanın en dikkat çeken ürünü ise Xiaomi Redmi Go oldu.


BİM mağaza zinciri, her hafta sunduğu avantajlı ürünlerin fiyatlarıyla birlikte yer aldığı bir aktüel katalog yayınlıyor. Biz de sizin için bu katalogda yer alan teknolojik ürünleri seçiyor ve listeliyoruz. Akıllı telefon, tablet, powerbank, Bluetooth kulaklık, USB bellek ve daha pek çok ürünü bu listemizi takip ederek uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

27 Eylül 2019 - 3 Ekim 2019 tarihleri arasında geçerli olacak BİM Aktüel sayısında, toplamda 3 ürün ve aksesuar bulunuyor. O ürünler şu şekilde:

BİM Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Xiaomi Redmi Go

xiaomi redmi go

  • BİM Aktüel fiyatı: 599 TL

Xiaomi Redmi Go Özellikler

  • 5 inç HD+ (1280 x 720 piksel) 16:9 Ekran
  • Adreno 308 GPU / 1,4GHz Dört Çekirdekli Snapdragon 425 İşlemci
  • 1 GB RAM
  • 8 GB Dahili Depolama (microSD ile 128 GB'a kadar yükseltilebilir)
  • Android 8.1 (Oreo Go Edition)
  • LED Flash, 8MP Arka Kamera, f/2.0 Diyafram
  • 3.000 mAh Batarya

Kamera kısmında 8 megapiksellik ana kamerayla karşımızda olan Redmi Go Edition, ön kamerasında 5 megapiksellik bir sensörle bizleri karşılıyor. Cihazın bu donanımına ise 3.000 mAh büyüklüğünde bir batarya güç veriyor ancak maalesef ki hızlı şarj desteği bulunmuyor. Ek olarak Redmi Go Edition, Çift SIM ve 4G VoLTE'i destekliyor. Xiaomi Redmi Go, Bim mağazalarında 599 TL'den satışa çıkacak.

Philips Powerbank

powerbank

  • BİM Aktüel fiyatı: 59,90 TL

Eğer dışarı çıktığınızda telefonunuzun bataryası çabucak tükeniyorsa, bu can sıkıcı bir durum olabiliyor. Böyle anlarda bir powerbank hayat kurtarabiliyor. Özellikle de bu 10.000 mAh'lık devasa Philips powerbank, içerdiği Type-C ve Micro USB çıkışlarıyla sizlere tam destek sunuyor.

TRAX Kablosuz Bluetooth Kulaklık

kablosuz kulaklık

  • BİM Aktüel fiyatı: 39,90 TL

Her ne kadar kalitesi çok yüksek bir performans teşkil etmese de fiyatıyla bu açığı kapatan TRAX kablosuz kulaklık, 4 saat aralıksız çalma süresi, dahili mikrofon, 10 metre çekim mesafesi ve dahili müzik oynatıcısına sahip.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi okulların açılmasına oldukça kısa bir süre kaldığından, BİM mağazalarında bu hafta içerisinde birçok okul ürününü uygun fiyattan bulabilirsiniz. Bütün ürünleri incelemek için BİM'in resmi aktüel sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Türkiye'de en çok hangi mobil uygulamalar kullanılıyor?
Türkiye'de en çok hangi mobil uygulamalar kullanılıyor?

Araştırma şirketi Gemius, ülkemizde hangi mobil uygulamaların daha çok kullanıldığını, verilerle birlikte açıkla Araştırma şirketi Gemius, ülkemizde hangi mobil uygulamaların daha...

Discord, Kendi Canlı Yayın Hizmetini Başlattı
Discord, Kendi Canlı Yayın Hizmetini Başlattı

Oyuncuların birbiriyle iletişim kurmak amacıyla sıklıkla tercih ettikleri Discord, kendi canlı yayın hizmetini hizmete açacağını duyurdu. Artık Discord sohbet odasında, ne...

Google, Anroid’e Hayat Kurtaran Bir Uygulama Ekleyecek
Google, Anroid’e Hayat Kurtaran Bir Uygulama Ekleyecek

Google, trafik kazası durumlarında hayat kurtaran yeni bir uygulamayı Android’e eklemeye hazırlanıyor. Uygulama, trafik kazasının ardından durumunuzu kontrol edecek ve gerekli durumlarda...