Yeni Pokémon Sword ve Shield Videosu Yayınlandı

Ülkemizde daha çok animesiyle bilinse de Pokémon oyunları, dünya genelinde oldukça popüler ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Oldukça geniş kitlelere hitap eden bu oyun serisinin son oyunları olan Pokémon Sword ve Shield’ın yeni özelliklerini gösteren tanıtım videosu yayınlandı.


Yeni Pokémon Sword and Shield tanıtım videosu, oyunlara eklenen birçok yeni yetenek ve saldırılardan bazılarını gösteriyor. Pokémon World Championship’te yeni videoyu yayınlayan Pokémon Company, oyuna eklenecek daha stratejik özellikleri de tanıttı.

Yayınlanan videoda Pokémonların savaş sırasında tutabileceği birkaç eşya da yer alıyor. Gelin videonun detaylarına ve oyuna gelen yeniliklere daha yakından bakalım.

Yeni eklenen Pokémon yetenekleri:

Galarian Whezzing

Videodaki en dikkat çeken duyurulardan bir tanesi Galarian Weezing’in “Neutralizing Gas” yeteneğiydi. Weezing’in bölgesel bir çeşidi olan bu Pokémon, diğer Pokémonların yeteneklerinin etkilerini etkisiz hâle getirebiliyor ki bunun rekabetçi oyunlara yansımasının büyük olacağı söylenebilir. Dolayısıyla rekabetçi oyunlarda Neutralizing Gas yeteneği sayesinde Galarian Weezing, oyuncuların vazgeçilmezi olacaktır.

Videoda görülen bir diğer detay, Çelik/Uçan türdeki bir Pokémon olan Corviknight’ın “Hidden Ability Mirror Armor”a sahip olacak olması. “Stat” düşüren etkilerin geri tepmesini sağlayan bu özellik, Corviknight’ı belli saldırılardan koruyacak ve böylece savaşlardaki etkisi daha da artacak.

Yeni eşyalar: Room Service ve Eject Pack:

Pokemon Sword & Shield

Pokémon Sword ve Shield videosunda ayrıca “Room Service” ve “Eject Pack” olmak üzere iki eşya tanıtıldı. Eject Pack, statları düşen Pokémonları hızlı bir şekilde değiştiriyor ve eğitmenin bir hamlesinin boşa gitmesini önlüyor. Room Service ise Trick Room kullanıldığında Pokémonların hızını düşürüyor. Trick Room ise hızı en düşük olan Pokémon’un savaşa ilk önce girmesine sebep oluyor.

Bunlara ek olarak Pokémon Company, Pokémon Sword ve Shield ile birlikte “Ranked Battle” ve “Casual Battle”ların “Battle Stadium” vasıtasıyla geri döneceğini de doğruladı. Ayrıca oyuncular, “Official Competitions” ve “Friendly Competitions”larda da rekabet edebilecek.

Pokémon Company'nin yayınladığı tanıtım videosu:




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Telegram X Nisan Güncellemesi Yayımlandı
Telegram X Nisan Güncellemesi Yayımlandı

Telegram X uygulaması, kullanıcı dostu bir uygulama olmak adına daha kararlı sürümleri yayınlamaya devam ediyor. Nisan güncellemesi ile pek çok küçük yeniliğin yanında tamamen yeniden...

Telefonunuzu Kumandaya Çeviren Peel Remote Nasıl Kullanılır
Telefonunuzu Kumandaya Çeviren Peel Remote Nasıl Kullanılır

Bir medya cihazının günümüzde olmazsa olmaz bir parçalarından biri de kumandalardır. Eğer televizyonunuzun kumandasını kaybettiyseniz ya da evinizde çok fazla kumanda var ve hangi...

Elon Musk, en zenginler listesinde zirveyi Jeff Bezos’a kaptırdı 2021
Elon Musk, en zenginler listesinde zirveyi Jeff Bezos’a kaptırdı 2021

Geçtiğimiz hafta dünyanın en zenginler listesinde ilk sefer birinci sıraya yükselen SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın öncülüğü kısa sürdü. Elon Musk zenginler listesinde tekrar...