Google'a Yeni Podcast Arama Özelliği Geliyor

Arama devi Google, platformu üzerinde yaptığı değişiklikler ve geliştirmelerle kullanıcılarının işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Şirketin yaptığı son geliştirmelerden bir tanesi de podcastler ile ilgili. Bundan sonra aradığınız konuyla ilgili podcastler, arama sonuçlarında Podcastler modülü altında kullanıcılara sunulacak.


Çeşitli konular hakkında podcast dinlemeyi sevenlerdenseniz Google’dan size güzel bir haber var. Bundan sonra keşfetmek istediğiniz podcastleri Google’a yazdığınızda Google, ayrı bir podcast modülünde sizlere aramanızla ilgili sonuçları sunacak.

Sonuçlara tıkladığınızda podcastleri isterseniz Google Podcast uygulaması üzerinden isterseniz de internet portalı üzerinden dinleyebileceksiniz. Ayrıca oynattığınız bölümün tanıtımını, arkada oynatma kontrollerini ve buna benzer tipik ayarları arayüzde görebileceksiniz.

Google, podcast aramalarını geliştirme niyetinde olduklarını ve Podcastler modülünün, “podcast” yazmadan da kullanıcının karşısına çıkabileceğini söyledi. Arama devi, tarafından geliştirilen bu özellik şu an için İngilizce aramalarda sonuç verirken Türkçe aramalarda sonuç vermiyor. Bu özelliğin Türkçe dil desteğinin ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Peki siz Google’ın yeni Podcastler modülü hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.




Müthiş 'İşlevsiz' 10 İnternet Sitesi
Müthiş 'İşlevsiz' 10 İnternet Sitesi

İşyerinde canınız mı sıkıldı? İnsanları trollemek mi istiyorsunuz? Sohbet bir yere gitmiyor diye eğlenceli bir şeyler yapmak mı istiyorsunuz. Öyleyse bu işlevsiz, garip, sinir bozucu...

Hata(!)  Böyle bir sayfa bulunamadı.
Hata(!) Böyle bir sayfa bulunamadı.

Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin....

Samsung, Türk YouTuber'larla Galaxy Note10 Videosu Çekti
Samsung, Türk YouTuber'larla Galaxy Note10 Videosu Çekti

Samsung Türkiye, ünlü Türk YouTuber'ların olduğu bir video hazırlayarak Galaxy Note10'la ilgili bir tanıtım yaptı. "En eğlenceli Galaxy Note10 Unboxing" başlığıyla yayınlanan videoda,...