Ninja, 100.000 Kill'e İlk Kim Ulaşacak?' Kapışmasını Yitirdi

Twitch'in en ünlü yayıncısı Ninja, Fortnite'ta uzunca süredir galibi beklenen yarışmayı HighDistortion'a karşı kaybetti.


PUBG ve Fortnite, oyun dünyasını battle royale temasıyla buluşturmasının yanı sıra, rekabet ruhunu ve yayıncılar arasındaki 'izlenme sayısı' dışındaki etmenlerde kapışılmasını da mümkün kıldı.

Twitch'in en ünlü Fortnite yayıncılarından Tyler "Ninja" Blevins, girdiği büyük bir rekabetten mağlup ayrıldı. TSM HighDistortion, canlı yayın yaptığı esnada 100.000 kill sayısına ulaşan ilk kişi olmayı başararak Ninja'yı bertaraf etti.

İşte o anlar:

HighDistortion'ın kendisini mağlup etmesi sonrasında, Ninja hem canlı yayında hem de sosyal medya hesaplarında kendisini tebrik ederek mağrur bir duruş sergiledi.

"Efsane HighDistortion'ı 100.000 kill'e ulaşan ilk oyuncu olduğu için tebrik ediyorum. Çok yakında ben de oradayım ;)"




Clash of Clans, İlk e-Spor Turnuvasını Düzenleyecek
Clash of Clans, İlk e-Spor Turnuvasını Düzenleyecek

Clash of Clans yapımcısı Supercell, ESL ile anlaşmalı olarak bir dünya şampiyonası düzenleyeceklerini açıkladı. Şampiyona ESL One Hamburg etkiğinliği kapsamında gerçekleşecek. ...

Fortnite 2018 Yılında 2,4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
Fortnite 2018 Yılında 2,4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti

2018 yılında elde edilen gelirlerin açıklandığı listede Fortnite açık ara farkla birinci oldu. ...

Apple Sonbaharda Yeni Macbook Modellerini Piyasaya Sürebilir
Apple Sonbaharda Yeni Macbook Modellerini Piyasaya Sürebilir

Apple, bu sonbaharda Macbook’larını güncellemeye hazırlanıyor. Bugün 7 yeni Mac sürümü için lisans alan Apple, sonbaharda karşımıza yeni modellerle çıkabilir. ...