Ubisoft Çalışanının Trolleme Girişimi Oyuncuları Kızdırdı

Ubisoft kreatif direktörleri, yeni Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladılar. Ubisoft ise açıklamanın bir şakadan ibaret olduğunu belirtti.


Ubisoft’un kreatif direktörü olan Julian Gerighty, dün gece paylaştığı bir tweet ile yeni bir Splinter Cell oyunu için Ubisoft Montreal kreatif direktörü Dan Hay ve Roman Campos Oriola ile birlikte çalışmakta olduğunu duyurdu.

Tahmin edebileceğiniz gibi yeni Splinter Cell oyununun duyurusu kısa sürede ilgi çekti ve yüzlerce retweet alıp binlerce kişi tarafından beğenildi. Hatta Julian Gerighty, ilk tweetten yarım saat sonra bir tweet daha paylaşarak başının belada olabileceğini söyledi.

Ubisoft ise oyuncuların hevesini kırmakta fazla gecikmedi. Julian Gerighty’in şaka yapmayı seven biri olduğunu ve açıklamasının bir şakadan ibaret olduğunu belirten Ubisoft, “Kreatif direktörlerimiz şu anda eğleniyorlar. Duyuracak herhangi bir şeyimiz yok.” dedi.

Gerighty yalnızca biraz eğlenmek istese de oyuncuların bu ‘şakaya’ tepkileri hiç de olumlu değildi. Uzun bir süredir yeni Splinter Cell oyunu bekleyen oyuncular, bu konuda kendileriyle alay edilmesine pek de gülmediler.




Casuslar, Olmayan Bir Yüzle LinkedIn'de Siyasileri Ekledi
Casuslar, Olmayan Bir Yüzle LinkedIn'de Siyasileri Ekledi

Yapay zekâyla üretilmiş yüzler, sadece bir yenilikten daha fazlası olabilir zira casusluk oldukça büyük bir alan. ...

Arkadaş edinmek, Arkadaş edinmenin yolları, Sosyal olmanın yolları
Arkadaş edinmek, Arkadaş edinmenin yolları, Sosyal olmanın yolları

Sevgili arkadaşlar bu makalede sizlere Arkadaş edinmek , Arkadaş edinmenin yolları ve Sosyal olmanın yolları hakkında bilgi vereceğim.Yeni arkadaşlıklar mı arıyorsunuz?Arkadaş edinmek mi...

Huawei P30 Pro Farklı Seçenekleriyle TENAA'da Listelendi
Huawei P30 Pro Farklı Seçenekleriyle TENAA'da Listelendi

TENAA verileri, 6 GB ve 12 GB RAM seçeneklerine sahip iki yeni Huawei P30 Pro modelinin çok yakında piyasaya çıkabileceğini gösterdi. ...