Google Haritalar ile Radar Noktaları Görülebilecek

Google Haritalar'a yeni bir özellik daha geldi. Bu yenilikle birlikte artık yolculuk sırasında radar cezası alma ihtimaliniz azalacak.


Google Haritalar, belirli bölgelerde hizmete girecek şekilde oldukça faydalı bir yenilik edindi. Buna göre Google Haritalar içerisinde küçük ikonlar aracılığıyla, sürüş esnasında nerelerde radar olduğunu görebileceksiniz.

Elbette araç kullanırken cep telefonu ile uğraşmak pek de iyi bir fikir değil; bu sebeple Google, sizleri sesli uyarı yöntemiyle de radarlara karşı haberdar edecek.  Bu özellik şu an bütün Google Haritalar kullanıcıları için sunulmuş değil. Sadece Android kullanıcılarına ve de bu kullanıcıların da belirli bir kesimine hizmet veriyor.

Google, bu özelliği kullanıcılara bölge bölge sunuyor. Reddit kullanıcılarının keşfettiği üzere, herhangi bir şekilde bu özelliği elle açmanız da mümkün değil. Bu anlamda biraz beklemeniz gerekecek.

Ülkemizde çok rağbet görmüyor olsa da Waze isimli uygulamadan alınan bir başka önemli özellik de kaza ve radar raporlama oldu. Google Haritalar her ne kadar piyasanın en güvenilir harita uygulaması olsa da rakiplerinin güzel özelliklerini bir bir bünyesine eklemeye devam ediyor.

  • Google MapsİNDİR

  • Google MapsİNDİR

 




Epic Games'in Gelecek Planları Ne?
Epic Games'in Gelecek Planları Ne?

Epic Games'in gelecek adına ilginç planları var gibi görünüyor. Dev oyun geliştirme şirketi, video oyun sektörünün yanında diğer sektörlerde de gelişim kaydetmeyi planlıyor. ...

SMS Yoluyla Telefonunuzu Ele Geçirten SIM Kart Açığı
SMS Yoluyla Telefonunuzu Ele Geçirten SIM Kart Açığı

Siber güvenlik önlemleri günümüzde gittikçe yetersiz kalmaya başlıyor ve kötü amaçlı insanlar amaçlarına daha kolay bir şekilde erişebiliyor. Yeni keşfedilen bir SIM kart açığı...

Redmi 10X 5G’nin fiyatı düştü
Redmi 10X 5G’nin fiyatı düştü

Redmi 10X 5G onun kardeşleri redmi 10X 4G ve Mayıs aylarında redmi 10X Pro 5G ile birlikte Çin’de tanıtıldı. Bugün şirket, telefonun yurtiçinde 60 $ varan bir indirimle satın...