Bu Saçma Uygulama, Osuruğunuzu Analiz Edip Puan Veriyor

Fartr adlı tuhaf bir uygulama, osuruğunuzun sesini analiz ederek 'kalitesine' puan veriyor.


Günümüzde hemen her isteğe uygun bir uygulama bulunuyor. Buna karşın bazı geliştiriciler hala 'bu kadar da olmaz' dedirtecek tuhaf uygulamalar ortaya çıkarmayı başarıyorlar. Fartr, şu ana kadar gördüğünüz belki de en ilginç uygulama.

Fuori tarafından geliştirilen Fartr adlı uygulama, osuruğunuzu analiz ederek puan veriyor. Evet, nedense böyle bir uygulama geliştirme ihtiyacı duymuşlar. Peki bu uygulama osuruğunuzu nasıl analiz ediyor? Osuracağınız zaman uygulamanın dinleme butonuna basıyorsunuz. Osuruğunuzun yüksekliği, uzunluğu ve ritmi analiz ediliyor. Bunun sonucunda bir puan veriliyor.

Fuori, uygulamanın flüt gibi bazı nefesli antrümanları ve elle ya da ağızla yapılan yapay osuruk sesini gerçek osuruk sesiyle karıştırabildiğini belirtiyor. Üstelik poponuza güveniyorsanız sonuçlarınızı e-posta olarak ya da sosyal medyada direkt olarak paylaşabiliyorsunuz. Toplumsal tabuları kırmayı hedeflediğini iddia eden bu saçma uygulama hem iOS hem de Android platformunda bulunuyor. Fiyatıysa 2 dolar.




Anket Sonucu: Google Stadia’nın Beklenen Türkiye Fiyatı
Anket Sonucu: Google Stadia’nın Beklenen Türkiye Fiyatı

Tek Soruluk Dev Anket köşemizin son bölümünde, oyun sektörünün gidişatını kökünden değiştirmesi beklenen Google Stadia’nın kaç para olması gerektiğini takipçi ve...

Samsung, 2020’nin 3. Çeyreğinde 6 Yılda En Yüksek Akıllı Telefon Kar Payını Elde Etti
Samsung, 2020’nin 3. Çeyreğinde 6 Yılda En Yüksek Akıllı Telefon Kar Payını Elde Etti

Samsung Electronics , bu yıl başarılı bir üçüncü çeyrek geçirdi ve şirket, altı seme içinde küresel pazardaki en yüksek akıllı telefon kar payını kaydederek diğer büyük...

Android Sistem Uygulamaları Artık Otomatik Güncelleniyor
Android Sistem Uygulamaları Artık Otomatik Güncelleniyor

Android'deki bazı uygulamaların kendi kendine güncelleme alması üzerinde çalışılıyor. ...