Minecraft: Story Mode'un İki Sezonu Marketlerden Kalkıyor

Minecraft: Story Mode'un desteği kesiliyor. 2018’in Ekim ayında Telltale firmasının kapatılmasının ardından Minecraft’ın resmî sitesinden yayınladıkları bir bildiride Sezon 1 ve 2’ye sahip olan kullanıcıların 25 Haziran’a kadar kalan tüm bölümleri indirmeleri söylendi.


Mojang firmasıyla birlikte çalışan Telltale Games, 2015’in Ekim ayında Minecraft: Story Mode isimli oyununun ilk sezonunu 5 bölümle birlikte yayınlamıştı. Mart 2016’ya kadar DLC’lerle desteklenen oyuna bazı yeni bölümler de getirilmişti. Oyun, Microsoft Windows, macOS, PS3, PS4, Xbox360, Xbox One, Wii U, Nintendo Switch, Android, iOS, AppleTV gibi birçok platformda yayınlandı. 

Bir Mojang çalışanı, resmî siteden yayınladığı bildiride, oyunun desteğinin 25 Haziran 2019’dan sonra kesileceğini ve bu süreye kadar oyunu satın alan oyuncuların oyunun bölümlerini indirmesini, aksi takdirde bir daha ulaşamayacaklarını söyledi. Yani eğer Minecraft: Story Mode oyununu satın aldıysanız, 25 Haziran’a kadar indirme süreniz var. Daha sonrasında oyuna artık ulaşmak mümkün olmayacak. 

Minecraft, dünya çapında 176 milyon kopya satmayı başardı. Yine de Telltale’in kapanması, Minecraft: Story Mode’un sonunun gelmesine neden oldu. Eğer siz de oyuna sahipseniz, tüm bölümlerini indirip indirmediğinizi kontrol etmenizi öneririz. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Eski Mozilla Çalışanından Google'a Sabotaj Suçlamaları
Eski Mozilla Çalışanından Google'a Sabotaj Suçlamaları

Mozilla'nın eski üst düzey yöneticilerinden birisi, Google'un kasıtlı olarak 10 yıldır Firefox'u sabote ettiğini iddia etti. ...

Mortal Kombat 11’in İlk DLCsi Gümbür Gümbür Geliyor
Mortal Kombat 11’in İlk DLCsi Gümbür Gümbür Geliyor

Mortal Kombat 11’in ilk ek karakterleri getirecek DLC’si Kombat Pack DLC; Shang Tsung, Nightwolf, Sindel ve Todd McFarlane’s Spawn karakterlerini oyuna getirecek. Fragmandan çıkan bazı...

A101 ve BİM'de Satışa Sunulacak İndirimli Akıllı Telefonlar
A101 ve BİM'de Satışa Sunulacak İndirimli Akıllı Telefonlar

Teknolojik cihazları daha uygun fiyattan tüketiciye sunması ile bilinen A101 ve BİM’de, önümüzdeki hafta içerisinde birer adet akıllı telefon indirime girecek. ...