Bluepoint Games’in Oyuncuları Heyecanlandıran 7 Oyunlu Şaka

PlayStation 5 için remake bir oyun üzerinde çalışmalarını sürdüren Bluepoint Games, Cadılar Bayramı nedeniyle Twitter'daki takipçilerini trolledi. Şirket, paylaştığı tweetinde yeni oyunuyla ilgili spekülasyonlarla dalga geçti.


Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5, önümüzdeki yılın sonlarında tanıtılacak. Aslına bakacak olursak PlayStation 5 için hala bir yıllık bir zaman dilimi var ancak hem oyun şirketleri hem de Sony, yeni konsolla ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren şirketlerden bir tanesi de "Bluepoint Games".

Bluepoint Games'i daha çok geçmiş dönemlerdeki Demon’s Souls, Metal Gear Solid, Resistance gibi oyunlarından tanıyoruz. Şirket şu anda ise PlayStation 5 için bir oyununun remake versiyonu üzerinde çalışıyor. Bu konuyla ilgili olarak ser verip sır vermeyen şirketin PlayStation 5 için hazırladığı oyununun hangisi olacağı şu an için bilinmiyor. Oklar daha çok Demon's Souls'u gösteriyor olsa da şirket tarafından resmi bir açıklama gelmedikçe, şirketin hangi oyun üzerinde çalıştığını söylemek bir hayli zor.

Demon's Souls

Bluepoint Games, remake oyunu ile ilgili söylentilerle dalga geçmek için Cadılar Bayramı'ndan yararlanarak Twitter kullanıcılarını trolledi. 7 farklı oyunu içeren ilginç bir paylaşım yapan şirket, oyunseverlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakmayı başardı. Dilerseniz şimdi, Bluepoint Games'in o Twitter paylaşımına bakalım.

Bu ürkütücü geceyi sakinleştir. Bu söylentiler senfonisi bir gölgeden döndü. Bir şey, siyah canavarları dart oyunu gibi fırlatır ve onlar eğri büğrü tepelerden kaçarlar. Şeker koleksiyonlarınızı filtreleyin ve çevre dostu olun. Metal gibi bir Cadılar Bayramı olsun.

Aslına bakacak olursak bu cümlenin hem İngilizce hem de Türkçe halinden hiçbir şey anlamamış olabilirsiniz. Haklısınız da. Ancak Bluepoint Games'in yapmak istediği şey de zaten buydu. Geliştirici şirket bu tweetinde; Castlevania: Symphony of the Night, Demon’s Souls, Metal Gear Solid, Resistance, Syphon Filter, The Legend of Dragoon ve Twisted Metal gibi oyunlara göndermede bulunuyor. 

Bluepoint Games'in PlayStation 5 için hazırlandığı su götürmez bir gerçek ancak şirketin hangi oyunla karşımıza çıkacağını şu an için kimse bilmiyor. Bakalım zaman, bizleri hangi gelişmelerle karşılaştıracak ve Bluepoint Games, hangi remake oyununu PlayStation 5 için duyuracak?




AKK'nin Kalkması İnternet Kullanımına Yansımadı: İşte Nedeni
AKK'nin Kalkması İnternet Kullanımına Yansımadı: İşte Nedeni

Türkiye’deki internet aboneleri, 1 Ocak 2019’dan bu yana tüm hizmetleri Adil Kullanım Kotası olmadan alıyorlar. Düzenleme sonrasında kullanıcı başına aylık internet kullanım...

Apple, Nesnelerin İnterneti İçin SiriOS Geliştiriyor
Apple, Nesnelerin İnterneti İçin SiriOS Geliştiriyor

WacthOS ve iPadOS ile cihazlarını çok daha stabil hale getirmeyi planlayan Apple, bu kararında ısrarlı gibi görünüyor. Şirket, gelecekte neredeyse herkes tarafından kullanılacağı...

Ücretsiz Oyun İndirme Siteleri
Ücretsiz Oyun İndirme Siteleri

Hepimizin bildiği ve kullandığı Origin, Uplay, Epic Games Store ve benzeri platformlar dışında PC dünyasında birçok farklı ücretsiz oyun indirme siteleri de bulunuyor....