Atlas'ın Sunucuları Hackerlar Tarafından Kapatıldı

Çıkışından bu yana oyunculara hatalarla ve sunucu çöküşleriyle rahat vermeyen Atlas'ın sunucuları, geçtiğimiz günlerde bir hacker tarafından sabote edildi. Yöneticilerden birinin hesabını ele geçiren hacker, sunuculara tanklar ve balinalara yağdırarak kapanmaya zorladı.


Henüz bitirilmemiş, erken erişimde olan büyük ölçekli korsan oyunu Atlas’ın sunucuları tekrar çöktü, daha doğrusu çökertildi.  

Oyunun içerisindeki hatalar ve sunucuların sık sık çökmesinden dolayı oyunculara karşı mahcup olan Grapeshot Game, oyunun daha oynanabilir hale gelmesi için çalışmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Atlas’ın çıkışından bu yana yaşanmış en komik olay bir canlı yayında gerçekleşti. Bir grup hacker yönetici hesabını ele geçirerek sunucuları kapanmaya zorladı ancak bunu normal yollardan yapmadılar. Hackerlar sunuculara tanklar ve balinalar yağdırarak tüm kayıtların geriye sarılmasını mecbur kıldı.

Perşembe günü gerçekleşen bu olayın ardından topluluk için bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, yönetici hesaplarından birinin ele geçirildiği ve Kuzey Amerika sunucu ağına zarar vermek için bunu yaptığı belirtildi. Yetkili: “Bu olayın bir daha gerçekleşmemesi için gereken adımları attık.” dedi.

Buraya tıklayarak videoya ulaşabilirsiniz.




‘WhatsApp Geri Adım Attı’ Haberi Yalan! 2021
‘WhatsApp Geri Adım Attı’ Haberi Yalan! 2021

WhatsApp ile ilgili sosyal medyada başlayan ve Instagram gibi popüler başlıca sosyal medya platformlarında CNN kaynaklı ve Armoya Yüksek Teknoloji CEO & Kurucu Ortaklarından Tuncay Uludağ...

AMD Ryzen 9 3900X'in Overclock Performansı Ortaya Çıktı
AMD Ryzen 9 3900X'in Overclock Performansı Ortaya Çıktı

AMD'nin Ryzen 3000 serisini işlemcilerinden olan 3900X'in overclock işlemine tabi tutulduktan sonra 4,5 GHz'te çalıştığı belirtildi. ...

AMD'nin Üst Düzey Navi Destekli Ekran Kartları Ortaya Çıktı
AMD'nin Üst Düzey Navi Destekli Ekran Kartları Ortaya Çıktı

Görünüşe göre, dün AMD Başkanı ve CEO'su Dr. Lisa Su, üst düzey 7 nm Navi destekli grafik kartlarının yolda olduğunu söyledi. Bu sayede premium grafik kartlarının gelişinin ilk...