PUBG’nin Ülkeler Arası Turnuvası Bu Hafta Sonu Başlıyor

Toplamda 4 kıtadan, bölge şampiyonu olan 16 takımın ülkelerini temsilen katılacağı, 500.000 dolar büyük ödüllü PUBG Nations Cup başladı. Turnuva 9-11 Ağustos tarihleri arasında Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleşecek. Ancak dünyanın heryerinden milyonlarca oyuncu bu turnuvanın yayınlarını takip edecek. Peki PUBG turnuvasını izlemek için ne yapmanız gerek?


Artık ülkelerini uluslararası turnuvalarda temsil eden espor takımlarını duymaya çok alıştık. Yıl boyunca devam eden yerel turnuvalar ve onları takiben gerçekleşen resmi bölgesel müsabakalar, dünyanın en iyi espor takımlarını belirliyor. Son aylarda biraz kan kaybetse de PUBG, espor dünyasının yıldız markalarından birisi. 

2019’un en büyük PUBG turnuvası ise Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenecek. Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Okyanusya’dan gelen dünyanın en iyi 16 PUBG takımı, kendi uluslarını temsil edecek. Hem PUBG sevenler hem de espor tutkunları, Türkiye saati ile 9 Ağustos sabah saat 10.30’da başlayacak bu etkinliğe kitlenecek. 

pubg

16 takımın her biri, 11 Ağustos gün sonuna kadar, günde 5’er maç oynayacak. Maçlar 2 harita üzerinde ve sadece FPP modunda yapılacak. Takımlar puanlama sistemiyle sıralanıp, 500.000 dolarlık büyük ödül havuzundan en büyük payı kazanmak için yarışacaklar. Elbette ana hedef dünyanın en iyi PUBG takımı olmak ve büyük kupaya ulaşmak. 

Bu turnuvanın ardından Ağustos ve Ekim ayları arasında, üçüncü bölgesel şampiyona aşaması var. Ardından Kasım ayında, dünyanın en büyük PUBG takımını belirlemek için Global Championship etkinliği bulunuyor. Kısaca bu hafta sonu, yılın en büyük PUBG turnuvası için meşaleler hazırlanıyor.

Maçları ve diğer tüm detayları takip etmek için buraya tıklayın.

Turnuvada ülkemizi İstanbul'dan Digital Athletics takımı temsil edecek:

pubg

Digital Athletics ekibi Seul'deki turnuvada Türkiye'yi temsilen mücadele edecek. Takım yerel şampiyonaları geçerek katılmaya hak kazanmıştı.

Webtekno ana sponsorluğunda henüz yeni kurulan espor takımı Regnant, önümüzdeki turnuvalar için en ciddi adaylar arasında. Takımımız yerel turnuvaların ardından PUBG Nations Cup ve Global Championship gibi etkinliklerde Türkiye’yi temsil etmek istiyor.

Bu vesileyle Regnant’a başarılar diliyor ve tüm PUBG tutkunlarını hafta sonu gerçekleşecek Nations Cup’ı izlemeye davet ediyoruz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google'dan Sonra Apple'dan da Bir Oyun Servisi Gelebilir
Google'dan Sonra Apple'dan da Bir Oyun Servisi Gelebilir

Apple'ın önümüzdeki Pazartesi günü yapacağı konferansta yeni bir video dağıtım servisi tanıtması bekleniyor. Buna ek olarak ise bir sürpriz bekleniyor. ...

Apple HomePod 2, Face ID Teknolojisini Destekleyebilir
Apple HomePod 2, Face ID Teknolojisini Destekleyebilir

Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod, ikinci nesliyle müşterilerle buluşmaya hazırlanıyor. Çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş olsa da yakın zamanda alınan bir patent,...

Epic Games, Steam'i Tahtından Etme Konusunda Kararlı
Epic Games, Steam'i Tahtından Etme Konusunda Kararlı

Epic Games Store, Ghost Recon: Breakpoint ve Outer Wilds gibi yeni çıkacak oyunları kendi bünyesine kattı. Oyunlar Steam’de satışa sunulmayacak. ...