Samsung, Galaxy Fold Ekran Değişiminde İndirim Yapacak

Samsung'un katlanabilir ekranlı ilk telefonu Galaxy Fold'la ilgili duyurulan "Galaxy Fold Premier Service" hizmetinin detayları belli oldu. Galaxy Fold kutusunun içerisinde yer alan bilgilere göre Samsung, 31 Aralık'tan önce Galaxy Fold hizmeti alan kullanıcılara 149 dolar karşılığında ekran değişim hizmeti sağlayacak.


2019 yılında en çok konuştuğumuz akıllı telefon modeli hiç şüphesiz Samsung Galaxy Fold oldu. Bunun nedeni ise Galaxy Fold'un katlanabilir ekranıydı. Ancak Güney Koreli teknoloji devi Samsung için, Galaxy Fold konusunda işler o kadar da iyi gitmedi ve bu telefonun piyasaya sürülmesi bir hayli gecikti.

Yaşanan tüm olumsuzlukların ardından Galaxy Fold, Güney Kore'de satışa çıktı ve ilerleyen dönemde ABD piyasasına da yeniden giriş yapacak. Ancak bu telefon modeliyle ilgili hala kafalardaki karışıklıklar giderilmiş durumda değil. Üstelik anlaşılan o ki Samsung da Galaxy Fold'la ilgili hala çekimser. Bunun nedeniyse Galaxy Fold kullanıcılarına sunulacak olan bir ekran değişim programı.

Samsung Galaxy Fold

Şöyle ki Galaxy Fold'un ekranı hala pek çok bilinmezlikle dolu. Bunun nedeniyse katlanabilir ekranlı akıllı telefonla hem üreticilerin hem de tüketicilerin yeni tanışıyor olması. Samsung zaten yaşanan sorunlardan sonra telefonu daha piyasaya sürmeden önce güncellemek zorunda kaldı. Güncellemeler kapsamında ekranın menteşeleri iyileştirildi ve tüketicilerin daha önceden sökmeye çalıştıkları ekran koruyucu kasanın içerisine alınarak ekranın güvenliği biraz daha artırıldı. Ayrıca Samsung, Galaxy Fold'un katlanabilir ekranının nasıl kullanılacağıyla ilgili çeşitli tanıtım videoları ve rehberler de hazırladı. 

Kısa bir süre önce Samsung, daha önceden Galaxy Fold siparişi vermiş olan müşterilerinin tamamına bir e-posta göndererek ön siparişlerinin tamamen iptal edildiğini duyurdu. Gönderilen e-postada tüketicilere sunulacak özel bir servis deneyimiyle ilgili de açıklamalar bulunuyordu. Şimdi ise Samsung'un bu özel servis deneyimiyle ilgili önemli bir detay ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, "Galaxy Fold Premier Service" hizmeti kapsamında tüketicilere bir seferliğine mahsus olmak üzere indirimli ekran değişimi sunacak. Bu ekran değişim programı, tüketicilerden kaynaklı olarak yaşanabilecek sorunları kapsayacak ve bu kapsamda tüketicilerden 149 dolar (yaklaşık 850 TL) istenecek. Bu ödemenin yapılması halinde tüketicilerin hasar görmüş Galaxy Fold ekranı, Samsung tarafından değiştirilecek. Ancak bu hizmet sadece Galaxy Fold'u 31 Aralık 2019 tarihinden önce alan tüketicileri kapsayacak.

Ancak ilginç bir şekilde Samsung, Galaxy Fold ön siparişi veren tüketicilere sunduğu Galaxy Fold Premier Service hizmetinde bundan farklı bir garanti veya servis hizmeti sunmuyor. Aslına bakacak olursak bu hizmetin sunduğu diğer imkanlar, diğer Samsung kullanıcılarına sunulan garanti kapsamıyla aynı.

Galaxy Fold Premium Service

Samsung'un katlanabilir ekranlı ilk telefonu Galaxy Fold, geçmişte konuşulduğu kadar ilerleyen dönemlerde de konuşulacağa benziyor. Bakalım katlanabilir ekranlı telefonlar akıllı telefon sektörüne neler katacak?




OnePlus Nord N10 5G ve Nord N100 Tasarımları Lansmandan Birkaç Saat Önce Sızdırıyor
OnePlus Nord N10 5G ve Nord N100 Tasarımları Lansmandan Birkaç Saat Önce Sızdırıyor

OnePlus’ın şimdiden itibaren en ucuz akıllı telefonlarını birkaç saat içinde piyasaya çıkarması bekleniyor. Bu cihazların teknik özellikleri son birkaç gün içinde birçok kez...

The Division 2'nin İlk Gün Güncellemesi 90 GB
The Division 2'nin İlk Gün Güncellemesi 90 GB

PS4'e 90 GB güncellemeyle gelecek olan The Division 2, Xbox One'a ise 50 GB güncelleme ile gelecek. ...

Viking Kılıcı Tasarımlı Bu Nokia 6500'ın Fiyatı 14 Bin TL
Viking Kılıcı Tasarımlı Bu Nokia 6500'ın Fiyatı 14 Bin TL

Lüks telefonlar konusunda en bilindik markalardan biri olan Caviar, tuşlu bir telefon için olabilecek en ihtişamlı tasarımı oluşturdu ve Nokia 6500'ı bambaşka bir görünüm ile...