Forza Street, Yakın Zamanda Mobil Platformlara Gelebilir

Sevilen yarış oyunu Forza, Windows 10, iOS ve Android cihazlarının mağazalarındaki yerini alabilir.


Forza’nın yarış oyunları yakın zamanda yalnızca bilgisayarlar ve Xbox One’a özel olmayabilir. Bu hafta Forza’nın Topluluk Yöneticisi Brian Ekberg tarafından paylaşılan bir blog yazısında oyuna dair bilgilere ulaşıldı. Bir URL’yi yanlışlıkla yeni Forza Street mobil oyununun yerel dosyasıyla karıştıran Ekberg, büyük bir pot kırmış oldu.

Blog yazısında paylaşılan URL’ye tıklayanlarsa “ İngiltere merkezli olan Eletctric Square ile ortak geliştirilen Forza Street; Windows 10, iOS ve Android cihazlarını desteklemesi için tepeden tırnağa yenilendi” gibi bir mesajla karşılaştı. (Siteye eklenen hatalı linkin adresini fotoğrafta bulabilirsiniz.)

Forza serisi Microsoft’un en yaygın ve en değerli oyunlarından biri oldu ve oyunu başka platformlara açmak da oyunun getirisini artırmak konusunda başarılı bir karar olabilir. Microsoft, Forza Motorsport 6: Apex’i Windows 10 Microsoft Store’da ücretsiz olarak yayınlamıştı. Forza Street’in benzer bir iş modeli olup olmayacağı ise merak konusu.




Microsoft, Xbox'un E3 2019 Gösteriminin Tarihini Açıkladı
Microsoft, Xbox'un E3 2019 Gösteriminin Tarihini Açıkladı

Xbox'un E3 2019 gösteriminin tarihi sonunda belli oldu. Microsoft, Xbox'ın bu yılki gösteriminin 9 Haziran'da gerçekleşeceğini duyurdu. ...

Modem Arayüzüne Nasıl Girilir? – 2019
Modem Arayüzüne Nasıl Girilir? – 2019

Yeni bir internet hattı bağlattığınızda ayarları yapmanız için modem arayüzü sistemine giriş yapmanız gerekir. Eğer modem arayüzü şifrenizi unuttuysanız, Webtekno olarak...

Artık Raspberry Pi’ye Windows 10 ARM Yüklemek Mümkün
Artık Raspberry Pi’ye Windows 10 ARM Yüklemek Mümkün

Raspberry Pi 3’e Windows 10 ARM yüklemek isteyenlerin kullanabileceği muhtemelen en kısa yol ortaya çıktı. ...