Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Bu haftanın ücretsiz uygulamalarını, oyunlarını ve ikon paketlerini sizler için derledik.


Haftalık indirimleriyle kullanıcılarına bir bayram havası yaşatan Google Play Store, bu hafta da muhteşem indirimleriyle bizleri karşıladı. Oyunlardan uygulamalara hatta ikon paketlerine kadar birçok kategoride kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizler için listeledik. Uygulamalar kısa süreliğine ücretsiz olduğu için isterseniz hiç vakit kaybetmeden yazımıza geçelim.

Not: İkon paketleri ekstra bir launcher gerektirir. Bu launcer’ları Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Üç ikon paketi de Apex Launcher ile uyumludur.

The Enchanted Worlds 

İndirme sayısı: 50.000+

Eski fiyatı: 24,99 TL

Farklı konumlarda farklı bulmacaları çözün. Onlarca seviyenin içerisinde kendinizi kaybedeceğiniz oyuna hemen ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

WILOO

İndirme sayısı: 10.000+

Eski fiyatı: 17,99 TL

Son zamanlarda basit görünümlü oyunların yaygınlığının artmasıyla birlikte bu tarzda oyun yapanların sayısı da bir hayli artmış durumda. Basit gibi görünen ancak sizi zorlayacak seviyelere sahip WILOO, uzun zaman boyunca oynayacağınız oyun olacak.

Dark Tower

İndirme sayısı: 50.000+

Eski fiyatı: 13,99 TL

Tüm katları keşfedin ve karanlıkla savaşın. Kulenin tepesinde sizi şeytanın ta kendisi bekliyor. Ölümsüz Kraliçe’nin engellerini atlatacak kadar yetenekli misiniz?

Screenshot Pro 2

İndirme sayısı: 100.000+

Eski fiyatı: 9,99 TL

Ekran görüntüsü aldığınız zaman bir şey çizmek mi istiyorsunuz. Ya da ekran videosu almak istiyorsunuz ancak cihazınız bunu desteklemiyor mu? Screenshot Pro 2 sayesinde tüm bu isteklerinizi hemen gerçekleştirebilirsiniz. 

NT Calculator - Extensive Calculator Pro

İndirme sayısı: 10.000+

Eski fiyatı: 15,99 TL

Standart hesap makinelerinin sahip olduğu özelliklerden çok daha fazlasına sahip olan bu uygulamada açılar, alan hesaplamaları, enerji dönüşümleri gibi birçok hesaplamayı yapabileceksiniz. Normalde 15,99 TL olan bu uygulamayı kaçırmamak için acele edin.

Debt Manager and Tracker Pro

İndirme sayısı: 50.000+

Eski fiyatı: 11,99 TL

Birine borcunuz var ancak bunu takip etmekte zorlanıyorsanız bu uygulama tam size göre. Borcunuzun kime ve ne kadar olduğunu takip eden uygulama sayesinde borçlarınızı gününde ve saatinde ödeyin. Tabii ki size borcu olan kişileri de takip etmeniz mümkün.

Steno - minimalistic note keeping and writing

İndirme sayısı: 500+

Eski fiyatı: 13,99 TL

Notlarınızı alt başlıklar halinde alabileceğiniz bir uygulama olsaydı nasıl olurdu? Steno, şu an geliştirme aşamasında olsa da fazlasıyla gelecek vadeden bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Siz de bu tarzda bir uygulama arayışı içerisindeyseniz daha fazla aramanıza gerek kalmadığını söyleyebiliriz.   

Bohemian - Icon Pack

İndirme sayısı: 1.000+

Eski fiyatı: 6,79 TL

Telefonunuzu benzersiz bir sanat eserine dönüştürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Özel olarak tasarlanan uygulama ikonlarına ücretsiz sahip olmak için hemen indirin.

Jono Pro

İndirme sayısı: 50.000+

Eski fiyatı: 7,99 TL

Bir diğer ikon paketimiz olan Jono; hafif, sade ve şık bir tasarımla bizi karşılıyor. Kenarları yumuşatılmış kare çerçeveler içerisine yerleştirilmiş logolar sayesinde gözleriniz rahatlayacak ve telefonunuzun havası bir anda değişecek.

Tigad Pro Icon Pack

İndirme sayısı: 100.000+

Eski fiyatı: 8,09 TL

Siz de telefonunuzun standart görünümünden sıkıldınız ve bir yenilik mi arıyorsunuz? O zaman Tigad’ın Pro ikon paketini indirerek hemen istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz.

Bu haftaki ücretsiz uygulama haberimizin sonuna geldik. Her hafta kısa süreliğine ücretsiz olan ücretli uygulamalardan haberdar olmak için takipte kalın.




Madem GPU’lar Daha Hızlı, Neden Hâlâ CPU’ları Kullanıyoruz?
Madem GPU’lar Daha Hızlı, Neden Hâlâ CPU’ları Kullanıyoruz?

Bilgisayarlarımızın, akıllı telefonlarımızın işlem merkezlerinin gücü her geçen gün artıyor. Grafik İşlemci Ünitesi (GPU) ve Merkezi İşlem Birimi (CPU) olarak bildiğimiz iki temel...

BİM Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog
BİM Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

BİM'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 27 Eylül 2019 - 3 Ekim 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda...

Office Lens artık Microsoft Lens oldu, PDF’leri yeniden düzenleyebilir, el yazısını tarayabilir ve daha fazlasını yapabilir 2021
Office Lens artık Microsoft Lens oldu, PDF’leri yeniden düzenleyebilir, el yazısını tarayabilir ve daha fazlasını yapabilir 2021

Son raporlar, Google’ın ülkeyi ayrılması vaziyetinde Microsoft’un Avustralya’daki boşluğu Bing ile doldurmaya çalıştığını söyledi . Görünüşe göre, bunu Mobil Tarama...