Apple'ın iPhone 11 Lansmanında Neler Tanıtacağı Belli Oldu

Apple'ın yeni iPhone ailesi iPhone 11'i tanıtmasına günler kalmışken Apple'ın akıllı telefonlarına dair bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bloomberg'ün yaptığı açıklamalara göre Apple, yalnızca yeni iPhone cihazlarını değil, aynı zamanda iPad Pro serisini de geliştirecek.


Apple'ın eylül ayında gerçekleştireceği etkinliğin yaklaşmasıyla birlikte yeni iPhone'a dair yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. iPhone 11 ile ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkmasının yanı sıra 2020'de çıkacak olan yeni AirPods ve daha ucuz olan HomePod hakkında da bilgiler ortaya çıkmış durumda. Apple'ın lansmanına yönelik birçok yeni bilgiyi aktaran Bloomberg, gelecek lansmanla ilgili Apple hayranlarının kafasındaki bazı soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

iPhone'lar ile ilgili olan söylentilerin bazılarını doğrulayan Bloomberg, OLED ekranlı modellerin Pro isimlendirmesiyle geleceğini ve Pro modellerin en büyük odak noktasının geniş açı, ultra geniş açı ve telefoto lenslerini birleştiren üçlü kamera sistemi olacağını belirtti.

iphone 11

Açıklamalarında yalnızca bunlarla da sınırlı kalmayan Bloomberg, iPhone 11 Pro yazılımının her lensten birer fotoğraf çekerek işlem sonucunda üç fotoğrafı da birleştirerek tek bir çıktı vereceğini, bu sayede daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflar elde edileceğini belirtti ve iPhone'ların düşük ışık performansının yükseleceğini ifade etti.

Açıklamalarına devam eden Bloomberg, iPhone 11 Pro'nun video kalitesinin gözle görülür bir şekilde geliştirildiğinden de bahsetti. Apple'ın iOS 13 içerisinde birçok video düzenleme özelliğine de yer verdiğini bildiren Bloomberg, iPhone 11'in düzenleme konusundaki özellikleri video çekildiği sırada da uygulayabileceğini vurguladı.

iphone 11

iPhone hakkındaki iddiaların dışında belirli açıklamalar da yapan Bloomberg, yeni iPad'lerin de yolda olduğunu, iPad Pro serisinde ciddi geliştirmelerin bulunduğunu ifade etti. Aynı zamanda iPad Pro'ların yeni iPhone serisi kamera sistemlerini kullanacağı da doğrulandı.

Tüm bunlara ek olarak daha ucuz bir HomePod'un da önümüzdeki yıl gibi erken bir tarihte kullanıcılarla birlikte olacağı açıklanırken Apple, HomePod'larının fiyatını düşük talepten dolayı 349 dolardan 299 dolara indirdi. Kalıcı olarak uygulanacak olan bu fiyat politikasından sonra daha ucuz olan HomePod'un fiyatı da merak konusu.




Motorola’nın Katlanabilir Telefonunun Görüntüleri Sızdırıldı
Motorola’nın Katlanabilir Telefonunun Görüntüleri Sızdırıldı

Motorola, bu yıl RAZR efsanesini geri getirecek ve tarzını tamamen değiştirecek. Motorola,...

Yeni Bir Apex Legends Karakteri ve Yetenekleri Ortaya Çıktı
Yeni Bir Apex Legends Karakteri ve Yetenekleri Ortaya Çıktı

Söz konusu Apex olduğunda ortaya çıkan bilgiler oldukça fazla olabiliyor. Bu hafta yeni karakter Reckoner ve yetenekleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Gelin, bu bilgileri hep beraber...

Türksat 5A uydusunun fırlatılması için geri sayım başladı 2020
Türksat 5A uydusunun fırlatılması için geri sayım başladı 2020

Türkiye, uzayda yeni bir sıçrama daha yapmak için geri sayıma geçti. Türksat 5A uydusu için hazırlıklar bir müddettir devam ediyordu. Eriştirme ve Altyapı Bakanı Adaletli...