Steam Fiyatı 49 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 49 TL'lik fiyat etiketiyle oyunculara sunulan Age of Wonders III, Humble tarafından kısa süreliğine ücretsiz olarak erişime açıldı.


Hollanda menşeli Triumph Studios tarafından geliştirilen Age of Wonders III, doğru taktiğin iyi bir ekip ile birleştiğinde nasıl bir sonuç ortaya çıkarabileceğini gösteren muhteşem bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Neredeyse 20 yıllık bir maziye sahip olan oyun, oyuncuları muhteşem bir çevrimiçi maceranın içine dahil ediyor.

2014 yılında oyuncuların beğenisine sunulan oyun, Steam’de 49 TL gibi bir fiyata oyuncularla buluşuyor. Bir süredir ücretsiz oyunlar konusunda sessiz kalan Humble, 11 Mayıs Cumartesi gününe kadar Age of Wonders III’ü ücretsiz hale getirerek oyuncuların dikkatini yeniden çekmeyi başardı.

Age of Wonders III’ü oyun kütüphanenize eklemeniz için yaklaşık bir gün gibi bir süreniz var. Eğer sıra tabanlı strateji oyunlarını seviyor ve Age of Wonders sersinin sunduğu atmosferi beğeniyorsanız buraya tıklayarak oyunun Humble ürün sayfasına ulaşabilirsiniz.

Humble'dan Ücretsiz Olarak Bir Oyunu Nasıl İndirebilirsiniz?

  • İlk olarak buraya tıklayın ve Humble'a üye olun. Eğer aktif bir üyeliğiniz bulunuyorsa giriş yapın.
  • Humble'da oturum açtıktan sonra buraya tıklayın ve Age of Wonders III'ün ürün sayfasına gidin.
  • 'Get the Game' butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelen 'Get it Now' butonuna tıklayın. 
  • Tüm adımları uyguladıktan sonra Humble kütüphanenize (library) geri dönüş yaptın. 
  • Age of Wonders III oyununu seçtikten sonra 'Reveal Steam key' butonuna tıklayarak oyunun Steam ürün anahtarını kopyalayabilirsiniz.
  • Son olarak Steam'de sol altta bulunan 'oyun ekle' butonuna tıkladıktan sonra ürün anahtarı etkinleştire tıklayıp kopyaladığınız ürün anahtarını buraya yapıştırabilirsiniz.




Redmi Note 7 İçin Yeni Bir Renk Seçeneği Tanıtıldı
Redmi Note 7 İçin Yeni Bir Renk Seçeneği Tanıtıldı

Xiaomi’nin alt markası Redmi, amiral gemisi Note 7 için Nebula Kırmızısı, Neptün Mavisi ve Uzay Grisi dışında yepyeni bir alternatif renk seçeneği tanıttı. ...

İddia: Samsung Galaxy A90, Kızaklı Kameraya Sahip Olmayacak
İddia: Samsung Galaxy A90, Kızaklı Kameraya Sahip Olmayacak

Samsung'un yeni akıllı telefonları hakkında yeni detaylar açığa kavuştu. ...

Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı
Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı

Çevrimiçi yayın platformları arasındaki savaşı bir sonraki safhaya taşıyacağı düşünülen Disney+, kasım ayında kullanıcılara sunulacak. Ancak şirket, platform kullanıma sunulmadan...