Bir Yayıncı Daha Twitch'i Bıraktığını Açıkladı

Twitch'te yaprak dökümü devam ediyor. Ninja ve Shroud gibi önemli isimlerin ardından CouRage'da Twitch'ten ayrıldığını açıkladı. Ancak CouRage, Mixer yerine YouTube'a geçiş yapmayı tercih etti.


Popüler içerik yaratıcısı Jack "CouRage" Dunlop, Twitch'ten ayrıldığını açıkladı, ancak Twitch'ten ayrılan diğer yayıncıların aksine Mixer'e gitmiyor. CouRage, YouTube ile anlaşma yaptı ve artık sadece orada yayın yapacak.

2013'ten beri YouTube videoları çeken CouRage, yaklaşık 1,86 milyon aboneye sahip. Yayıncı, değişikliği açıklayan yeni videosunda "daha fazla içerik üretmek ve yeni beceriler geliştirmek" için Twitch'ten ayrılmak istediğini açıkladı. CouRage, yeni YouTube macerasının ne şekilde ilerleyeceğini söylemedi. Ancak duyuru videosunda tıbbi ve polisiye televizyon dizilerinden senaryo skeçlerini ve şaka örneklerini gösterdi. Yani artık Fortnite yayınlarından daha fazlasını yapacak. Ayrıca, yine içerik üreten bir Espor organizasyonu olan 100 Thieves ile ilgilenmeye devam edeceğini belirtti.

CouRage videoda, "Hareketsiz yaşayıp, saat 9 akşam 5 bir işte sıkışıp kalmış gibi hissetmek istemiyorum." dedi. Yayıncı, bugün YouTube'da ilk oyun yayınını gerçekleştirecek.

courage youtube yayıncı

Daha önce Tyler "Ninja" Blevins, Michael "Shroud" Grzesiek ve Cory "King Gothalion" Michael gibi popüler yayıncılar da Twitch'ten ayrılmışlardı. Ancak bu 3 önemli isim Microsoft'un yayın platformu Mixer'i tercih etmişlerdi. CouRage'ın hamlesi farklı türde videolar oluşturma isteği doğrultusunda ortaya çıktı.

CouRage yaptığı açıklamada, "YouTube ile yapılan bu anlaşma, daha fazla içerik oluşturmama ve izleyicilerimle gerçek zamanlı olarak iletişim kurmama izin veriyor. Hep yaptığım bir işi, günlük olarak yapacağım için çok şanslıyım ve hayranlarımın yolculuğumun bir sonraki aşamasında bana katılmalarını bekliyorum." dedi.




Xiaomi'nin Yeni Giriş Seviye Kralı Redmi 8 Ortaya Çıktı
Xiaomi'nin Yeni Giriş Seviye Kralı Redmi 8 Ortaya Çıktı

Xiaomi, sene içerisinde alt seviye cihazlarına verdiği Redmi model adını başlı başına bir firma haline getirmiş ve Redmi 7 ve Redmi 7A cihazlarını tanıtmıştı. Şirketin en çok satan...

Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic Mars Neler Sunuyor?
Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic Mars Neler Sunuyor?

Akıllı telefon pazarının daha niş bir kitleye hitap eden kolu olan oyuncu telefonlarından Nubia Red Magic Mars, umulanı verebiliyor mu? ...

Twitter Artık 2FA İçin Telefon Numarası İstemeyecek
Twitter Artık 2FA İçin Telefon Numarası İstemeyecek

Twitter, yıllar önce hizmete sunduğu iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği için telefon numarasının kaydedilmesini zorunlu olarak belirtiyordu. Artık uygulamadaki iki faktörlü kimlik...