Modern Warfare, PC İçin 'Tamamen Optimize' Edilmiş Olacak

Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim'de çıkışını yapacak. Henüz çıkışını yapmamış olan oyun, PC için "tamamen optimize edilmiş" olacak.


Activision, geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare çoklu-oynanış modunu canlı yayında sergilemişti. Büyük ilgi gören çoklu-oynanış modunun ardından oyun hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Son haberlere göre, Call of Duty: Modern Warfare, PC için "tamamen optimize edilmiş" olacak. Bunun yanında PC platformuna özgü birçok özelliği de sunacak olan oyun, konsollarla çapraz oynama imkanını da kullanıcılarına sunacak. Yani PC ya da konsol oyuncuları oyunu karşılıklı olarak oynayabilecekler.

DualShockers'a ait bir rapora göre oyun, PC sürümünde sınırsız kare hızı ve FOV Slider (Field Of View) özelliklerini kullanıcılarına sunacak. Savaş oyunlarının vazgeçilmez özelliği olan “görüş alanı” ayarlaması sayesinde çevre görüşünüzde daha fazla savaş alanı görebileceksiniz. Bu da daha çok düşmanı tek bir karede görmenize olanak sağlıyor.

Görüş Aralığı

Modern Warfare ayrıca HDR ile birlikte ultra geniş monitörleri ve çoklu monitör yapılandırmalarını da destekleyecek. Bunun yanı sıra oyunun Nvidia’nın RTX teknolojisini destekleyeceği de biliniyor.

PC ve konsol oyuncularının karışık bir halde oynayabilmelerinden doğacak dezavantajların da önüne geçmek isteyen Activision, maç arama kısmında “platform tercihi” özelliğini de oyunda sunacak. Oyuna klavye-mouse ya da bir gamepad ile başlarsanız maç bitene kadar bu tercihinizi değiştirme şansınız olmayacak ve bu sayede de eşitlik sağlanmış olacak. Oyunun geçtiğimiz gün yayınlanan çoklu oynanış videosunu da aşağıda görebilirsiniz.

Açık betası tüm platformlara 21 Eylül’de gelecek olan Modern Warfare, tüm platformlar için çıkışını ise 25 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

 

 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Oppo, Yeni Telefonu ile Birlikte Yeni Logosunu da Tanıttı
Oppo, Yeni Telefonu ile Birlikte Yeni Logosunu da Tanıttı

Oppo, Reno markası ile yeni bir döneme girdiklerini belirtirken yeni dönemde yeni bir logo kullanacaklarını söyledi. ...

2019'un 2. Çeyreğinde Pixel'in Satışları İki Katına Çıktı
2019'un 2. Çeyreğinde Pixel'in Satışları İki Katına Çıktı

Google'ın Pixel serisi kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Teknoloji devi Google'ın 2019 yılının ikinci çeyreğine ilişkin raporu, Piksel satışlarının geçen yılın aynı dönemine...

WhatsApp'ın android sürümü, arama ile ilgili beklenen özelliğe kavuştu
WhatsApp'ın android sürümü, arama ile ilgili beklenen özelliğe kavuştu

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni özelliklere kavuşuyor. Uygulamada bDünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen...