Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Oyun ve Uygulama

iOS kullanıcıları için hazırladığımız ücretsiz uygulamalar listelerinin bir yenisi ile karşınızdayız. Toplam değeri 55 TL olan, kısa süreliğine ücretsiz 5 iOS oyun ve uygulamayı bu listemizle sizlerle buluşturuyoruz.


Apple'ın uygulama mağazası için geliştiriciler, düzenli olarak bazı uygulamaları kısa süreliğine ücretsiz hâle getiriyorlar. Biz de bu haftanın ücretsiz oyun ve uygulamalarını sizler için derledik. Uygulamaların ücretli hâle gelebileceklerini belirtip elinizi çabuk tutmanız gerektiğini söyledikten sonra listemize geçebiliriz.

1. Easy Sprending – Expense Tracker

ücretsiz ios uygulamaları

Normal fiyatı: 6 TL

Paranızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız ve iyi bir hesap kitap uygulaması arıyorsanız Easy Sprending tam da size göre. iPhone ve iPad için en iyi para yönetimi uygulamalarından birisi olan Easy Sprending sayesinde tüm gelir ve giderlerinizi görebilirsiniz. Uygulama ayrıca size raporlar hazırlayarak bunları buluta kaydedebiliyor.

2. Battleship Classic Board Game

ücretsiz ios oyunları

Normal fiyatı: 6 TL

Neredeyse hepimizin bildiği amiral battı oyununun mobil versiyonu gibi olan Battleship Classic Board Game, size oldukça keyifli anlar yaşatabilir. 2014 yılında Rusya ve Ukrayna’da App Store’da en iyi masa oyunları kategorisinde birincilik ödülüne de sahip olan oyun, geminize zarar gelmeden rakiplerinizi altüst etmeniz için sizi plan yapmaya zorluyor.

3. iSchool – School diary

ücretsiz ios uygulamaları

Normal fiyatı: 25 TL

iSchool – School diary, öğrenciler için bir çalışma organizatörü ve zaman çizelgesi uygulaması. Oldukça sade görünen ama ihtiyacınız olan her şeyi size veren uygulama sayesinde not tutabilir, ev ödevlerinizi kaydedebilir, önemli notların fotoğrafını çekebilir ve ses kaydı alabilirsiniz.

4. CostDiary PRO

ücretsiz ios uygulamaları

Normal fiyatı: 6 TL

Easy Sprending ile temelde aynı işleve sahip olan CostDiary PRO, oldukça sade ve temiz bir arayüz ile kullanıcılarının günlük bütçe hesaplamasını gerçekleştiriyor. CostDiary PRO uygulamasının Easy Sprendig uygulamasından ayrılan en büyük özelliği oldukça basit ve sade olması. Siz de paranızı kontrol etmek için bir uygulama arıyorsanız Easy Sprending ile beraber CostDiary PRO’ya da bir göz atabilirsiniz.

5. Tiny Paint Pro-Pad Doodle Draw

ücretsiz ios uygulamaları

Normal fiyatı: 12 TL

Tiny Paint Pro, kolay kullanımı ve oldukça fazla özelliğe sahip olması nedeniyle sevilen bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Tiny Paint ile birkaç dakika içerisinde fotoğraflar oluşturabilecek, resimler çizecek ve herhangi bir görseli rötuşlayabileceksiniz. Tüm bunları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

App Store'un bu haftaki indirimlerinden seçtiğimiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de beğendiklerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




Nokia X71 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Nokia X71 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Nokia, çerçevesiz ve çentiksiz ilk akıllı telefonu Nokia X71'i tanıttı. Fiyatıyla gönülleri fethetme ihtimali oldukça yüksek olan cihaz, tasarımı ile amiral gemilerine göz kırpıyor. ...

Nokia 8110 İçin Yeni Bir WhatsApp Sürümü Yayınlandı
Nokia 8110 İçin Yeni Bir WhatsApp Sürümü Yayınlandı

Nokia'nın efsanevi 'muz telefonu' 8110 geçtiğimiz yıl yeniden piyasaya sürülmüştü. Cihaz, şimdi en popüler uygulamalardan biri olan WhatsApp'a kavuşuyor. ...

Türk Telekom: 0212 824 05 14 Numarası Ararsa Açmayın
Türk Telekom: 0212 824 05 14 Numarası Ararsa Açmayın

Bir süredir Türkiye’nin farklı köşelerindeki internet kullanıcılarını arayan 0212 824 05 14 numarası, Türk Telekom’u alarma geçirdi. Bir açıklama yayınlayan firma, bu numaradan...